Kies uw product

Natuurlijke formule voor een
 gezond cholesterolgehalte
Geschreven door Gideon Gielis

Cholesterol is een vetachtige stof die van nature in het lichaam voorkomt. Daarnaast wordt cholesterol door het lichaam opgenomen uit voedsel. Cholesterol speelt een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van je lichaam. Het is nodig voor de opbouw van lichaamscellen, de productie van hormonen en het speelt een belangrijke rol in de spijsvertering. HDL (High Density Lipoprotein) wordt gezien als het “goede” cholesterol, LDL (Low Density Lipoprotein) als het “slechte” cholesterol.

Cholesterol zit in veel dierlijke en plantaardige producten die we eten, maar het overgrote deel maakt het lichaam zelf: Slechts 3% van het totale cholesterolgehalte komt via de voeding. De hoeveelheid cholesterol in het bloed wisselt. Naar schatting hebben maar liefst 3.000.000 Nederlanders last van een verhoogd cholesterolgehalte.

Lucovitaal Cholesterol Balans is een natuurlijke formule met het actieve Monacolin K uit Monascus purpureus. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacolin K per dag en het behouden van een normale cholesterolspiegel is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Lucovitaal Cholesterol Balans is een one a day formule, het bevat 10 mg Monacolin K per capsule.
cholestnieuw

Lucovitaal Cholesterol Balans  • 30 capsules € 19,95


Voor verkoopadressen kunt u contact opnemen met onze informatielijn 0900-5826848 (€ 0,50 per minuut) of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .