Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Activated Charcoal Tandpasta
100 ml

Write Your Review

Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
6,95

Voor parelwitte tanden! Geactiveerde houtskool heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het in staat is andere stoffen zoals schadelijke bacteriën, tandplak en onzuiverheden aan zich te binden. De tandpasta heeft een laag schurend effect (RDA 86) in vergelijking tot een standaard fluoride tandpasta (RDA 100). Het reinigt de tanden grondig en verwijdert effectief onzuiverheden. De tandpasta werkt antibacterieel, maakt de tanden witter en zorgt voor een frisse adem. Daarnaast draagt het bij aan een goede pH-balans in de mond, waardoor de kans op gaatjes vermindert. Het bevat geen fluoride en heeft een frisse mint smaak.

  • Met geactiveerde houtskool van kokosnoot
  • Bindt bacterien en onzuiverheden voor stralend witte tanden
  • Antibacteriele tandpasta met mint voor een frisse adem
1+1 actie: De gratis verpakking wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.

Verkleuring van de tanden

Tanden verliezen door de jaren heen vaak hun glans en worden geel of vertonen vlekken. In de tandheelkunde wordt gesproken over twee verschillende soorten verkleuringen:intrinsieke verkleuring en extrinsieke verkleuring. Intrinsieke verkleuring is de verkleuring die van binnenuit de tanden is ontstaan. Intrinsieke verkleuring is alleen te behandelen door een wortelkanaalbehandeling, facings, kronen of een professionele bleekmethode. Extrinsieke verkleuring blijft beperkt tot aan het buitenoppervlak van de tanden. Extrinsieke verkleuring is o.a. te behandelen door gebruik te maken van bepaalde mondverzorgingsproducten.


Oorzaken van intrinsieke en extrinsieke tandverkleuring

Er zijn verschillende oorzaken waarom tanden verkleuren
namelijk:
• Overmatige consumptie van koffie en thee;
• Zuren en suikers;
• Slecht poetsen;
• Roken;
• Straling;
• Bepaalde geneesmiddelen;
• Speeksel;
• Barsten of microbarstjes in het tandglazuur;
• Leeftijd.


Het verkleuren van de tanden kan helaas ook genetisch bepaald zijn. Natuurlijk kunnen de genoemde oorzaken dit proces wel versnellen.


Gevolgen van intrinsieke en extrinsieke tandverkleuring

Door de genoemde oorzaken kan het tandglazuur afnemen. Daarnaast neemt ook de kans op tandplak en tandsteen toe waardoor de tanden uiteindelijk verkleuren. Dit kan zichtbaar zijn doordat de gehele tand langzaam geel kleurt of dat er gele vlekken op de tanden ontstaan. Het gebit heeft een esthetische functie en kan daarom voor onzekerheden zorgen. De genoemde oorzaken zorgen niet alleen voor verkleuring van de tanden maar kunnen ook de oorzaak zijn van verschillende mondproblemen zoals tandbederf, cariës en parodontitis. Een slechte mond hygiëne kan zelfs zorgen voor ondervoeding. Dit omdat het de inname van voedsel bemoeilijkt. Uiteindelijk kan een slecht gebit een longontsteking veroorzaken doordat bacteriën in de mond bij verslikking in de longen terecht kunnen komen.


De oplossing: Lucovitaal Activated Charcoal Tandpasta

Naast Lucovitaal Activated Charcoal Poeder biedt Lucovitaal nu Activated Charcoal Tandpasta voor stralend witte tanden! Doordat geactiveerde houtskool plak en andere
onzuiverheden in de mond aan zich bindt, werkt de tandpasta als een whitening en heeft daarnaast een antibacteriële werking. Bovendien heeft geactiveerde houtskool een positief effect op de PH-waarde in de mond. Hierdoor worden gaatjes voorkomen die veroorzaakt worden door de zuur-vormende bacterie streptococcus mutans. Door de heerlijke frisse mint smaak zorgt de tandpasta voor een frisse adem na het tandenpoetsen. Lucovitaal Activated Charcoal Tandpasta is dé tandpasta voor witte tanden en een gezond gebit.

Geen Fluoride


EAN code: 8713713025230
Organic charcoal, Sorbitol, Sodium carboxymethyl cellulose, Sodium lauryl creatine, Hydrated silica, Propylene glycol, Sodium saccharin, Flavor, Sodium hydroxide, Chloroacetyl, Aqua.

1. Maak de tandenborstel nat.

2. Plaats 'ter grote van een erwt’ activated charcoal op de tandenborstel.

3. Poets de tanden minimaal 2 tot 4 minuten.

4. Spoel de mond en tong goed na met water.

5. Flos indien nodig.

6. Gebruik 2x daags voor een snel resultaat.

7. U mag napoetsen met een tandpasta wanneer u dit wenst.

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Activated Charcoal Tandpasta

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...