Snelle bezorgingFast shipping
11 mei 2021 10:49:25 | Blogbericht door Lucovitaal - |

Vitamine D

Vitamine D is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan aanmaken. De zon is hierbij de belangrijkste bron; je huid maakt Vitamine D aan wanneer de zon erop schijnt. Voor veel mensen is dit voldoende, echter zijn er groepen waar extra inname een aanrader is. Alles weten over deze vitamine? Lees snel verder!

Lees meer
19 jan. 2021 12:45:20 | Blogbericht door Lucovitaal - |

Vitamine CVitamine C is voor veel mensen de bekendste vitaminesoort. Het is algemeen bekend dat Vitamine C een invloed heeft op de weerstand en het immuunsysteem.  Weet jij echter alles over deze vitamine? Wij geven je alle feitjes en fabels!

Lees meer
27 jan. 2020 14:44:33 | Blogbericht door Lucovitaal |

De processierups; één van de grootste gespreksonderwerpen van de zomermaanden in 2019.  Duizenden mensen hebben wegens jeukklachten en huiduitslag vorig jaar de huisarts bezocht. Jaarlijks neemt de overlast en aantal meldingen toe; de verwachting voor 2020 is niet anders. Hoe kunnen we ons maximaal voorbereiden voordat de processierupsen weer massaal uit hun eitjes kruipen?

Lees meer
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 3.00 euro!
Kortingscode:
Laden...

Oops, due to legal restrictions it is not possible to ship to your country (based on your location). We apologize for the inconvenience.