Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
3 apr. 2019 16:00:33 | Blogbericht door Lucovitaal - |

­We kunnen wel stellen geluk te hebben gehad met de zachte winter. Daarnaast zijn de weersvooruitzichten voor de tijd van het jaar prettig, de lente lijkt vroeg te komen. Het voorjaar staat voor het einde van de donkere wintermaanden. Onder het genot van zingende vogels wordt je in een verlichte kamer wakker en daarnaast nog het prachtige beeld van alles dat buiten weer opbloeit. Echter blijft de overgang van winter naar lente niet voor iedereen een pretje.

Lees meer
26 feb. 2019 15:26:11 | Blogbericht door Lucovitaal |

Steeds vaker krijgen mensen niet voldoende essentiële voedingsstoffen binnen via hun voeding. Vanzelfsprekend kan dat verschillende oorzaken hebben, van de persoonlijke levensstijl tot het voedingspatroon. Het is belangrijk om hierbij stil te staan, het gaat immers om stoffen die het lichaam hard nodig heeft om dagelijks goed te kunnen functioneren.

Lees meer
30 jan. 2019 09:27:33 | Blogbericht door Lucovitaal |
Heb jij in de wintermaanden ook last van een droge, schrale huid? De lage temperaturen buiten in combinatie met droge, warme ruimtes binnen resulteren vaak in een droge huid. Een droge huid gaat vaak gepaard met schrale en jeukende plekjes. Herken jij dit? Wij geven je tips!Lees meer
24 dec. 2018 15:00:00 | Blogbericht door Lucovitaal |
Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Voor veel mensen staat januari in het teken van een nieuwe, frisse start. Hét moment om dingen anders en beter te gaan doen. Meer sporten, afvallen, gezonder leven, minder stressen en stoppen met roken staan vaak hoog op het lijstje. Vol goede moed start je het nieuwe jaar…om vervolgens al snel de handdoek in de ring te gooien. Net als vorig jaar. Geen tijd, te zwaar, het gaat toch niet lukken: de smoesjes schieten je al te binnen. Dat moet toch anders kunnen? Ja natuurlijk! Wij geven je 5 tips om je goede voornemens dit keer wél vol te houden.Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...