Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
16 nov. 2018 14:35:03 | Blogbericht door Lucovitaal |

In Lucovitaal Groenlipmossel capsules en Groenlipmossel Vloeibaar is boswellia extract toegevoegd. Wat is boswellia? En wat doet het? Wij leggen het je uit!

Lees meer
17 okt. 2018 09:45:00 | Blogbericht door Lucovitaal |
Het zuur base evenwicht is de balans tussen zure en basische stoffen in je lichaam. Dit wordt ook wel aangegeven als de pH-waarde. Zure stoffen verhogen de zuurgraad en basische stoffen verlagen de zuurgraad. Hoe zuur ben jij?Lees meer
27 sep. 2018 17:20:00 | Blogbericht door Lucovitaal |
De R zit weer in de maand, tijd om extra op je weerstand te letten! In de herfst en winter heb je meer kans op een virus zoals een verkoudheid of de griep. Met een goede weerstand heb je daar minder kans op. Lees snel verder voor onze weerstand tips.Lees meer
20 sep. 2018 10:15:00 | Blogbericht door Lucovitaal |
Heb jij een te hoog cholesterolgehalte? Wat kun je hier aan doen? En wat is cholesterol eigenlijk? Wij vertellen je alles over het cholesterol en het behoud van een gezond cholesterolgehalte! Lees snel verder.Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...