Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
20 dec. 2017 09:54:23 | Blogbericht door Lucovitaal |
De feestdagen komen eraan en dat betekent, naast gezelligheid, voor veel mensen ook stress. Verplichtingen bij familie, kerstborrels, kerstinkopen, diners verzorgen en ga zo maar even door. Hoe kom jij de feestdagen zonder stress door? Wij geven tips!Lees meer
5 dec. 2017 12:41:51 | Blogbericht door Lucovitaal |
Voel jij je uitgeput, futloos, vermoeid en heb je maar weinig energie? Kortom, heb jij er even helemaal de kracht niet meer voor? Gebruik deze tips om je binnen no-time weer helemaal op en top fit te voelen!Lees meer
7 nov. 2017 15:54:16 | Blogbericht door Lucovitaal |
Collageen, een eiwit rijk aan aminozuren, is een lichaamseigen stof en heel belangrijk voor je botten, tanden en spieren. Daarnaast zorgt collageen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Lucovitaal® Collageen Poeder voedt de huid van binnenuit met de unieke Bioactive Collageen Peptides®, zodat rimpels vervagen en langer wegblijven.Lees meer
24 okt. 2017 12:06:00 | Blogbericht door Lucovitaal |
De populariteit van CBD olie is de afgelopen tijd flink toegenomen. Maar wat is CBD eigenlijk? CBD, oftewel Cannabidiol, is een niet-psychoactieve stof die voorkomt in de Cannabis Stavia, de Hennepplant. CBD heeft geen ‘geestverruimend’ effect. Met andere woorden, het levert geen stoned of high gevoel op. Voor veel mensen biedt CBD olie een uitkomst.Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...