Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
5 okt. 2017 11:10:23 | Blogbericht door Lucovitaal |
Snotteren, hoesten, niezen, keelpijn; de bekende tekenen van een verkoudheid! De herfst is weer begonnen en dat brengt koude, natte en gure weersomstandigheden met zich mee. In de herfst en de winter is het extra belangrijk om te zorgen voor een goede weerstand. Hoe doe je dit en welke vitamines kunnen je hierbij helpen?Lees meer
8 sep. 2017 16:09:30 | Blogbericht door Lucovitaal |
Vette vis is belangrijk voor je vanwege de gezonde visvetzuren die erin zitten. Niet voor niets raadt het Voedingscentrum dit aan. Er zijn weinig mensen die aan de juiste hoeveelheden Omega 3 komen. Een voedingssupplement biedt dan uitkomst. Ook als je al veel vis eet kan het innemen van extra visolie een positieve invloed hebben op onder andere hart- en bloedvaten.Lees meer
29 aug. 2017 11:00:00 | Blogbericht door Lucovitaal |

Ben je overdag vaak moe? Heb je vaak een rommelende maag en kun je maar moeilijk een aantal uur zonder eten? Grote kans dat je een onstabiele bloedsuikerspiegel hebt.

Lees meer
24 jul. 2017 15:58:09 | Blogbericht door Lucovitaal |
De oplossing is collageen! Collageen is een eiwit, rijk aan aminozuren, dat in grote hoeveelheden voorkomt in ons lichaam. Collageen is een lichaamseigen stof en erg belangrijk voor je gezondheid. Zo is het belangrijk voor je spieren, kraakbeen, pezen, botten, gewrichten, tanden en huid. Collageen houdt het bindweefsel bij elkaar en zorgt onder andere voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...