Lucovitaal Collageen voor een gladdere huid

Wat is Collageen?

Collageen, een eiwit rijk aan aminozuren, is een lichaamseigen stof en heel belangrijk voor je botten, tanden en spieren. Daarnaast zorgt collageen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.

Natuurlijke collageenproductie wordt steeds minder

Op jonge leeftijd wordt tijdens het huidvernieuwingsproces voldoende collageen aangemaakt om de huid soepel en stevig te houden. Na je 25e levensjaar verandert de productie van collageen in je lichaam: de huid kan verouderen, rimpels ontstaan en de huid wordt slapper. Na je 50e levensjaar maakt je lichaam zelf nog maar erg weinig collageen aan.

Beter dan botox!

Elke leeftijd heeft zijn charmes. Rimpeltjes horen bij het ouder worden en laten zien dat we hebben gelachen en geleefd. Maar natuurlijk willen we er graag mooi, stralend en jong uit blijven zien. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam onvoldoende collageen aan om de structuur van de huid te blijven ondersteunen. Door een collageen supplement in te nemen, wordt de collageenproductie gestimuleerd, om zo tekenen van veroudering te verminderen.

Lucovitaal® Collageen Poeder voedt de huid van binnenuit met de unieke Bioactive Collageen Peptides®, zodat rimpels vervagen en langer wegblijven. De peptiden zijn de bouwstenen van de eiwitten. Het geheim van haar verjongende werking zijn de speciale Bioactive Collageen Peptides®, een speciaal gepatenteerd ingrediënt van Verisol®. Deze gehydrolyseerde peptiden zijn veel kleiner dan gewone collageen moleculen. Zo kunnen ze snel worden opgenomen door de huid en het werk doen in de diepe collageen huidlaag. Dit geeft als resultaat: een gladdere huid en een frisse jeugdige uitstraling! Lucovitaal® Collageen Poeder is zowel actief in het gezicht als in de hals, decolleté en bovenarmen.

Drinkbare collageen voor eeuwige jeugd

Lucovitaal® Collageen poeder bevat, naast de unieke Bioactive Collageen Peptides®, ook hyaluronzuur en vitamine C. De huid wordt van binnenuit gevoed met collageen. De toegevoegde vitamine C is een antioxidant dat helpt de huidcellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en vervuiling. Het ondersteunt de vorming van collageen, wat helpt om de huid te verstevigen. Hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die voorkomt in de huid en in bindweefsel, heeft het vermogen zich te binden met vocht en werkt zeer goed voor de droge huid. Eén verpakking Lucovitaal® Collageen poeder is goed voor 21 doseringen. Meng dagelijks een schepje poeder met water of vruchtensap en drink het lekker op.

Multivitamine Anti-aging met collageen

De belangrijkste reden om een multivitamine te nemen is aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding, het helpt om fit en gezond te blijven. Het beste is om vitaminesupplementen tijdens de maaltijd dagelijks in te nemen. De vet oplosbare vitamines (A,D,E en K) worden namelijk beter opgenomen in combinatie met de maaltijd, die doorgaans een hoeveelheid vet bevat. Uit voedselconsumptie onderzoek blijkt dat vrijwel niemand voldoende gezond en gevarieerd eet. Deze harde werkelijkheid geeft aan dat we er verstandig aan doen om een multivitamine te nemen naast onze dagelijkse voeding.

Lucovitaal® Collageen Super compleet Multi A-Z - 1 tablet per dag - is speciaal samengesteld voor volwassenen. Aan deze uitgebreide multivitamine zijn ook de speciale Bioactive Collageen Peptides® toegevoegd, dat huidveroudering tegengaat. De toegevoegde Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid (van binnenuit) te verstevigen. Zink zorgt voor het behoud van de normale structuur en functie van huid. Vitamines B2 en E dragen bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Deze one a day formule is geschikt voor iedereen van 20 tot 100 jaar voor een jeugdig uitziende en stralende huid!

Gebruik jij een collageen supplement? We lezen je ervaring graag terug op onze Facebook of Instagram pagina.