Lucovitaal Groenlipmossel Vloeibaar heeft een verbeterde samenstelling! Door het gebruik van 100% effectieve natuurlijke ingrediënten in de juiste verhouding, onderscheidt het Groenlipmossel complex van Lucovitaal zich in de markt. Onze Groenlipmossel heeft een vernieuwd productieproces ondergaan en bevat een samenstelling die 100% opneembaar is door het lichaam.

Groenlipmossel Vloeibaar van Lucovitaal: de nieuwe standaard in groenlipmossel complexen met de beste opneembaarheid!

In het kort: eigenschappen Groenlipmossel Vloeibaar

Hieronder vind je allereerst een korte opsomming van de eigenschappen van onze vernieuwde Groenlipmossel Vloeibaar. Daaronder volgt een uitgebreide uitleg over de ingrediënten die gebruikt zijn om het beste Groenlipmossel complex te ontwikkelen.


- Het bevat uitsluitend GlycOmega™ PLUS, het top product op het gebied van Groenlipmossel.

- Het bevat CURCUGREEN™ met een hoog curcumine gehalte (95%) en een 7-8 keer betere opname.

- Het bevat Boswellia Superextract, een op het actieve AKBBA gestandaardiseerd extract. Het bevat tenminste 30% van dit actieve AKBBA. Lucovitaal Groenlipmossel Vloeibaar onderscheidt zich daardoor in de markt.

- Het product is vloeibaar en daardoor gebruikersvriendelijk.

- Eerst 10, later 5 ml per dag. Twee keer per dag innemen (later één tot twee keer).

- Het is suikervrij en gezoet met het natuurlijke, door EFSA (hoogste keuringsinstantie in Europa) goedgekeurde, Stevia.

- Het product is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde productiemethode.

- Het wordt geproduceerd onder het strengste kwaliteitsregime (Good Manufacturing Practice – een kwaliteitseis voor de productie van geneesmiddelen), onder apothekers toezicht.

Uitsluitend de beste ingrediënten


Groenlipmossel Vloeibaar van Lucovitaal bevat uitgebalanceerde ingrediënten voor de conditie van de gewrichten en soepel bewegen

Met GlycOmega™ PLUS Groenlipmossel

Onze nieuwe verbeterde Lucovitaal Groenlipmossel Vloeibaar bevat uitsluitend GlycOmega™ PLUS, de top onder de groenlipmossel extracten. GlycOmega™ PLUS wordt gemaakt van 100% pure groenlipmossel. Er wordt dus gebruik gemaakt van de gehele mossel, met al zijn unieke bestanddelen in de juiste natuurlijke verhouding. Dit betekent dat ook de natuurlijke stoffen, zoals eiwitten, glycosaminoglycanen, vitaminen en mineralen, behouden blijven. Voor GlycOmega™ PLUS worden alleen de beste kwaliteit mosselen gebuikt. De mosselen groeien op onder de meest ideale omstandigheden en alleen het allerbeste wordt geselecteerd voor GlycOmega™ PLUS.

Met biocurcumine CURCUGREEN™

Aan Lucovitaal Groenlipmossel Vloeibaar is ook curcumine toegevoegd. Curumine bevordert het natuurlijke afweersysteem en heeft een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.

Het gebruikte curcumine extract, CURCUGREEN™, bevat maar liefst 95% curcuminoïden. Curcuminoïden zijn verschillende vormen curcumine. Het zijn de waardevolle bestanddelen die aan de Kurkumawortel de geeloranje kleur geven. In tegenstelling tot de biocurcumine die gebruikt wordt voor Groenlipmossel Vloeibaar, bevat het kruidenmengsel Kurkuma (wat je waarschijnlijk wel in je keukenkastje hebt staan) slechts 2% curcuminoïden.

Pure curcumine wordt, door de slechte biologische beschikbaarheid, moeilijk opgenomen door het lichaam. Van CURCUGREEN™ is echter aangetoond dat het acht keer meer biologisch beschikbaar is dan gewone extracten van kurkuma. De curcumine in Groenlipmossel Vloeibaar is dus beter opneembaar.

CURCUGREEN is een complete ontstekingsremmende stof. Het mechanisme om ontstekingen te verminderen is gebaseerd op de arachidonzuurcascade. CURCUGREEN biedt bescherming door de enzymen COX- en LOX-s te blokkeren. Dit zijn schadelijke enzymen die verantwoordelijk zijn voor het aanwakkeren van de ontsteking.

Met bijzonder Boswellia Super extract

Groenlipmossel Vloeibaar van Lucovitaal bevat boswellia extract. Boswellia heeft een ontstekingsremmende werking en is goed voor de gewrichten. Voor Groenlipmossel Vloeibaar wordt er geen gebruik gemaakt van een gewoon extract, maar van Boswellia Super extract. Dit superconcentraat bevat wel 30% van het meest actieve bestanddeel AKBBA (Acetyl-11keto ß-Boswellic Acid).

De gunstige invloed van boswellia serrata extract hangt af van het gehalte van dit actieve bestanddeel. Daarom is in dit product gekozen voor het op AKBBA gestandaardiseerde extract. Omdat kwaliteit het verschil maakt. En dat verschil merkt de gebruiker.

Studies hebben aangetoond dat Boswellia serrata (met name de AKBBA) een ontstekingsremmende werking heeft. In tegenstelling tot NSAID's (ontstekingsremmende geneesmiddelen) is boswellia een natuurlijke ontstekingsremmer en leidt langdurig gebruik niet tot irritatie van de maag. Een effectief natuurlijk extract dus, dat toch veilig is. Door het gebruik van dit bijzondere op AKBBA gestandaardiseerde super extract onderscheidt het Groenlipmossel complex van Lucovitaal zich in de markt.

Doordachte hulpstoffen en een speciaal ontwikkelde productiemethode

Lucovitaal Groenlipmossel Vloeibaar is suikervrij. Het is gezoet met Stevia, een door de EFSA goedgekeurde natuurlijke zoetstof. De EFSA is een wetenschappelijk panel van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid, de hoogste autoriteit op dit gebied in Europa.

Het product bevat geen emulgatoren en is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde bedrijfsspecifieke productiemethode. Het product wordt gemaakt onder het strengste kwaliteitsregime (Good Manufacturing Practice – een kwaliteitseis voor de productie van geneesmiddelen), onder apothekers toezicht.

De conditie van de gewrichten is enorm belangrijk voor goed bewegen. Een basisbehoefte voor de mens. En daarom is alleen het beste goed genoeg!