Verhoog je weerstand

Een aantal kleine aanpassingen doen al wonderen voor je weerstand. Het is belangrijk dat je:

1. Gezond en gevarieerd eet

2. Voldoende rust en goed & genoeg slaapt

3. Beweegt

 

Gezond en gevarieerd eten

Een gezond en gevarieerd eetpatroon is altijd belangrijk. Een gezond voedingspatroon bevat onder andere groente, fruit, vette vis, volkoren producten, noten, peulvruchten en magere melkproducten. Consumpties die je het best kunt mijden zijn: alcohol, rood- en bewerkt vlees, voedingsmiddelen met veel zout en suiker en verzadigde vetzuren. 

Eet je niet gezond of gevarieerd genoeg omdat het soms simpelweg niet lukt, dan kan het zijn dat je niet genoeg essentiële voedingsstoffen binnen krijgt. Een aanvulling op deze stoffen komt dan goed van pas. Bijvoorbeeld een supplement voor vitamine C 1000 mg; de bekendste weerstand vitamine. Je kan ook kiezen voor een multivitamine, zodat je in één keer je dagelijkse vitaminen en mineralen binnen krijgt. 

 

Stop met schaapjes tellen: neem voldoende rust en slaap goed

Iedereen heeft wel eens slaapproblemen: niet kunnen slapenonrustig slapen en moeilijk doorslapen. Maar wanneer dit vaak voorkomt kan het erg vervelend worden en kan het je leven beïnvloeden. Slecht slapen kan bijvoorbeeld stress en vermoeidheid overdag als gevolg hebben. Niet kunnen slapen kan ook invloed hebben op je gemoedstoestand, concentratievermogen en weerstand. Ook kan het in ernstigere gevallen leiden tot slapeloosheid.Wil je weer een goede nachtrust, maar weet je niet hoe? Lees dan hier onze 7 tips voor het verbeteren van je nachtrust of bekijk onze rustgevende producten

 

Ga sporten!

Misschien iets waar je juist niet aan moet denken als je niet helemaal top fit bent, maar het is wel gezond. Dus begin de dag met een aantal minuten ochtendgymnastiek, pak de fiets in plaats van de auto en ga eens een rondje wandelen tijdens je lunchpauze. Je lichaam maakt tijdens het sporten en bewegen een stofje aan, endorfine, waardoor je je energiek en positief voelt.

 

Top 5 beste producten om je weerstand te verhogen 

Soms is het gewoon lastig om alle bovenstaande tips op te volgen. Voedingssupplementen zijn ideale aanvullingen die je een handje helpen om jouw weerstand te verhogen. Zie hieronder onze 5 beste producten om je weerstand te verhogen. Maar we hebben nog meer! Benieuwd naar ons gehele Immuun & Weerstand assortiment? Neem dan hier een kijkje. 

 

Vitamine C 

De bekendste weerstand vitamine is misschien wel Vitamine C. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze vitamine heeft een positief effect op de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Vitamine C bevordert ook de opname van IJzer, dat ook het immuunsysteem ondersteunt. Vitamine C krijg je binnen door voldoende groente, fruit en aardappels te eten. Uiteraard kan een supplement ook zorgen voor een extra Vitamine C boost.

Werk aan je weerstand met Super Vitamine C 1000 mg Capsules

 

Vitamine D

Vitamine D, ook wel de zonnevitamine genoemd, is ook van belang voor een goede weerstand. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine D speelt daarnaast een rol bij sterke botten en tanden en een goede werking van de spieren. De belangrijkste bron van Vitamine D is zonlicht. Eigenlijk kunnen bijna alle mensen in Nederland dan ook goed een Vitamine D supplement gebruiken, vooral in de herfst- en wintermaanden.

Vitamine D3 capsules worden door de gezondheidsraad aanbevolen voor mensen met een donkere huidskleur, mensen die niet voldoende buiten komen, zwangere vrouwen, vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 70 jaar.

 

Multivitaminen

Multivitaminen supplementen dragen bij aan het behoud van een goede weerstand. Geadviseerd wordt om multivitaminen te nemen wanneer de R in de maand zit, maar het kan uiteraard geen kwaad dit het hele jaar te gebruiken. We verkopen dit supplement in twee varianten, speciaal voor man en vrouw

 

Echinacea druppels met Cat’s Claw

Verhoog je weerstand op een natuurlijke manier! Echinacea en Cat’s Claw worden al eeuwen gebruikt ter versterking van het immuunsysteem. Echinacea wordt gemaakt van Rode Zonnehoed, de Echinacea Purpurea plant. Het is inmiddels bewezen dat Echinacea je weerstand versterkt. Geef je weerstand een boost met Echinacea druppels.

 

Ijzer sterk

Naast dat IJzer goed is voor concentratie en geheugen en het je energieniveau ondersteunt, heeft het ook een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt het mede voor een goede weerstand. Ook helpt IJzer vermoeidheid te verminderen. IJzer komt voor in dierlijke producten (vleeswaren) en in plantaardige producten (aardappelen, brood, groenten).

Sterk IJzer Complex bevat naast IJzer ook vele andere vitamines en mineralen zoals Vitamine C, Koper en Zink.

 

PROFITEER NU: HET HELE IMMUUN & WEERSTAND ASSORTIMENT 1+1 GRATIS