Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine 1 mg zuigtabletjes
30 zuigtabletten
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
3,95
Melatonine 1 mg van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Ook helpt het bij het verminderen van jetlag gevoelens. Gemakkelijke zuigtabletjes.
  • Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen
  • Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag
  • Bevat 1 mg per gemakkelijk zuigtabletje

Melatonine 1 mg helpt je sneller in slaap te vallen

Val jij maar moeilijk in slaap? Je bent niet de enige. Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de Nederlanders slaapproblemen heeft en moeilijk in slaap komt en/of moeilijk kan doorslapen. Melatonine 1 mg van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Een Melatonine 1 mg tabletje kan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap en helpt bij het sneller in slaap vallen. Eén zuigtabletje bevat 1 mg pure melatonine.

Melatonine 1 mg bij een jetlag

Heb je last van een jetlag? Melatonine 1 mg zuigtabletjes dragen bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. Neem één Melatonine 1 mg zuigtabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een lichaamseigen stof, die door de pijnappelklier geproduceerd wordt. Het komt dus van nature voor in je lichaam. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Een Melatonine 1 mg tabletje helpt je bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?

Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort

1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder worden

Naarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. Jetlag

Wanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. In de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienst

Werk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine 1 mg

Heb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine 1 mg van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine 1 mg tabletten

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine 1 mg tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen.

Bekijk alle Melatonine producten.

Melatonine 1 mg - Allergenen
Melatonine 1 mg - Vegan Melatonine 1 mg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 1 mg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 1 mg bevat geen zout

Melatonine 1 mg capsule


EAN code: 8713713038629
Zoetstof (Isomalt), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Colloïdaal Siliciumdioxide), Rode bosvruchten aroma, Melatonine.
Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 1 mg

Gebruiksaanwijzing Melatonine 1 mg zuigtabletjes

Eén tabletje zuigen, al dan niet in combinatie met kauwen:
- Kort voor het slapen gaan, of;
- Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag wetenschappelijk bewezen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

- Gedurende een aaneengesloten periode van maximaal drie weken te gebruiken gevolgd door minimaal twee dagen rust.
- Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Lucovitaal® Melatonine Puur 1 mg One a Day ontraden.
- Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.
- Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.
- Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal® diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.
- Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Zwangerschap en borstvoeding
Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines
Lucovitaal® Melatonine Puur 1 mg One a Day tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Klantenbeoordelingen

5 beoordeling(en)

per pagina
melatonine - Beoordeling door Antonio
Kwaliteit
Prijs
Super product (Geplaatst op 17-01-2019)
Excellent - Beoordeling door Lou Cypher
Prijs
Kwaliteit
Prima vlugge afhandeling van de bestelling. (Geplaatst op 03-10-2018)
makkelijk naast het bed - Beoordeling door Iris
Kwaliteit
Prijs
Ik drink vaak een kopje melatonine thee en 1 mg is over het algemeen genoeg. Maar soms ben ik zo wakker dat ik toch niet in mijn diepe slaap kom. Dan is een pilletje makkelijk er bij genomen. Duurt dan niet lang meer of ik val alsnog in slaap. (Geplaatst op 17-09-2018)
Goed product - Beoordeling door Sabine
Prijs
Kwaliteit
Het werkt echt!! (Geplaatst op 20-12-2017)
prima product - Beoordeling door mieke korporaal
Prijs
Kwaliteit
Mijn dochter heeft hier veel baat bij en het product heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding in tegenstelling tot andere melatonine producten! (Geplaatst op 09-12-2017)

5 beoordeling(en)

per pagina

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine 1 mg zuigtabletjes

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...