Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine 3 mg Extra Sterk
30 tabletten
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
6,95
Melatonine 3 mg Extra Sterk van Lucovitaal® is een extra sterke formule voor de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en voor verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.
  • Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen
  • Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag
  • Extra sterke formule: 3 mg per tabletje

Melatonine 3 mg helpt om sneller in slaap te vallen

Heb je moeite met in slaap vallen? Lig je vaak lang wakker voor je in slaap valt? Melatonine 3 mg Extra Sterk van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Nederlanders slapen vaak genoeg, maar slapen niet goed. Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de Nederlanders slaapproblemen heeft en moeilijk in slaap komt en/of moeilijk kan doorslapen. Een Melatonine 3 mg tabletje kan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Melatonine 3 mg bij een jetlag

Heb je last van een jetlag? Melatonine 3 mg tabletjes dragen bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Neem één Melatonine 3 mg tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming, om ervaringen van een jetlag te verlichten.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Het komt dus van nature voor in je lichaam. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Een Melatonine 3 mg tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?

Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort

1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder worden

Naarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. Jetlag

Wanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. In de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienst

Werk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine 3 mg

Heb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine 3 mg van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine 3 mg tabletten

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine 3 mg tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

Melatonine 3 mg - Allergenen
Melatonine 3 mg - Vegan Melatonine 3 mg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 3 mg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 3 mg bevat geen zout
Melatonine 3 mg tablet


EAN code: 8713713038896
Vulstof (Microkristallijne cellulose), Melatonine, Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Colloidaal Siliciumdioxide).
Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 3 mg

Gebruiksaanwijzing Melatonine 3 mg Extra Sterk

Neem kort voor het slapen gaan één tabletje met water in. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen.

Jetlag
Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Neem kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming één tabletje in, om ervaringen van een jetlag te verlichten.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag is wetenschappelijk bewezen.

Waarschuwingen

- Gedurende een aaneengesloten periode van maximaal drie weken te gebruiken gevolgd door minimaal twee dagen rust.
- Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine Puur 3 mg Extra Sterk niet aangeraden.
- Eveneens wordt het gebruik niet aangeraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.
- Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.
- Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.
- Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Zwangerschap en borstvoeding
Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines
Melatonine Puur 3 mg Extra Sterk van Lucovitaal® tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Klantenbeoordelingen

5 beoordeling(en)

per pagina
TOP! - Beoordeling door Aron
Prijs
Kwaliteit
Binnen het uur begin ik me al slaperig te voelen. Ik neem ze in als ik mezelf 'uitschakel' voor de televisie en met dit product werkt dit 'uitschakelen' sneller! (Geplaatst op 24-01-2019)
BETER SLAPEN - Beoordeling door GEIRNAERT RUDY
Kwaliteit
Prijs
SINDS IK 3 MG NEEM SLAAP IK BETER EN WAT LANGER (Geplaatst op 15-11-2018)
Melatoninetabletjes - Beoordeling door Vdwalle
Kwaliteit
Prijs
Goede natuurlijke manier voor tieners om in slaap te kunnen vallen (Geplaatst op 21-06-2018)
melatonine 3 mg - Beoordeling door Ruurd Neef
Prijs
Kwaliteit
Goed spul, redelijke prijs. Snelle levering (Geplaatst op 17-05-2018)
Melatonine om beter in slaap te vallen - Beoordeling door Van de Walle
Prijs
Kwaliteit
Geschikte, natuurlijke en gemakkelijke hulp om beter te kunnen in slaap vallen,ook voor jongeren. (Geplaatst op 13-12-2017)

5 beoordeling(en)

per pagina

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine 3 mg Extra Sterk

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...