Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine Time Release Dual Action 5 mg
20 tabletjes
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
9,95
Melatonine Time Release Dual Action Formule van Lucovitaal® draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en bij de verlichting van ervaringen van jetlag. Door de unieke ‘fast & slow release’ technologie wordt de melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven.
  • Unieke 2-laags dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte (fast & slow)
  • Helpt om sneller in slaap te vallen
  • Draagt bij aan het verlichten van de ervaringen van jetlag

Melatonine Time Release Dual Action: fast & slow release

Val jij moeilijk in slaap, slaap je onrustig en wordt je ’s nachts veel wakker? Deze unieke Melatonine Time Release tabletjes helpen om sneller in slaap te vallen. Melatonine Dual Action tabletjes zijn een absolute primeur in het melatonine schap. Door de unieke ‘fast & slow release technologie’ wordt de melatonine geleidelijk afgegeven. Hierdoor beschikt het lichaam gedurende langere tijd over een effectieve dosering.

Hoe werken Melatonine Time Release tabletjes?

Wanneer een Melatonine Time Release tablet, eenmaal ingenomen, langzaam in het maag-darmkanaal uiteenvalt, komt de melatonine gefaseerd uit de tablet vrij in het lichaam. Op deze wijze wordt gedurende lange tijd een constante hoeveelheid melatonine aan het bloed afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk afgegeven, verdeeld over 7 uur.

Melatonine Dual Action bij een jetlag

Melatonine Time Release Dual Action tabletjes dragen ook bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Heb je last van een jetlag of wil je dit juist voorkomen? Neem één Melatonine Time Release tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag.

Wat is Melatonine?

De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Maar niet bij iedereen komt deze productie goed op gang. Een Melatonine Time Release tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?

Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort

1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder worden

Naarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. Jetlag

Wanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. Op de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienst

Werk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine Time Release

Heb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine Time Release Dual Action van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine Time Release tabletten

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine Time Release tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen en zijn vegan. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

Melatonine 100 mcg - Allergenen
Melatonine 100 mcg - Vegan Melatonine 100 mcg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 100 mcg bevat geen zout Melatonine 100 mcg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 100 mcg - Patent pending

Melatonine 100 mcg tablet


EAN code: 8713713022321
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.

Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 4999 mcg

Gebruiksaanwijzing Melatonine Time Release Dual Action

Kort voor het slapen gaan één tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen.

Jetlag
Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Neem kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming één tabletje in, om ervaringen van een jetlag te verlichten.

Waarschuwingen

- Gedurende een aaneengesloten periode van maximaal drie weken te gebruiken gevolgd door minimaal twee dagen rust.
- Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine 5 mg Dual Action van Lucovitaal® ontraden.
- Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.
- Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.
- Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal® diverse producten met een lagere dosering melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.

Zwangerschap en borstvoeding
Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines
Lucovitaal® Melatonine 5 mg Dual Action tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
great product - Beoordeling door niels
Kwaliteit
Prijs
My favorite sleeping pill from the website (Geplaatst op 26-01-2019)
Time release 5mggg - Beoordeling door G. Wessels
Kwaliteit
Prijs
Werkt goed, maar veel tekort (Geplaatst op 19-08-2018)
Melatonine - Beoordeling door Joyce
Kwaliteit
Prijs
Werkt bij mij prima.. (Geplaatst op 14-07-2018)
Werkt perfect - Beoordeling door Mar
Prijs
Kwaliteit
Raad het iedereen aan (Geplaatst op 14-06-2018)
Ben er blij mee - Beoordeling door Mar
Prijs
Kwaliteit
Ga ik zeker weer aanschaffen . (Geplaatst op 08-06-2018)
wisselend - Beoordeling door Petra
Kwaliteit
Prijs
Heeft op mij een wisselende werking. Ene keer werkt het wel, andere keer niet. Ik draai wisseldiensten en altijd druk. Zal daar ook wel een beetje aan liggen. (Geplaatst op 20-04-2018)
Werkt bij mij - Beoordeling door Philip
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik het nu een week en slaap iets beter, iets later wakker en inslapen ook geen probleem. Dat dit product 1+1 gratis was, dat is meegenomen. (Geplaatst op 27-02-2018)
Werkt prima - Beoordeling door Maureen
Kwaliteit
Prijs
Na zovele slaap pilletjes probeerde ik deze uit. Werkt prima. (Geplaatst op 26-02-2018)
Ssssslaap lekker :) - Beoordeling door Petra
Kwaliteit
Prijs
Slaapmiddel die bij mij goed helpt om door te slapen. Wordt s' nachts wel wakker maar val meteen weer in slaap. (Geplaatst op 22-02-2018)
Slapen, maar ook dromen - Beoordeling door L
Kwaliteit
Prijs
Sinds mijn ziekte ben ik een slechte slaper. Op advies van de thuiszorg heb ik Melatonine 5 dual action besteld. Bij zowel mijn man als bij mij constateerden we dat het een fijn slaapmiddel is. Jammer is wel dat we er nogal van gaan dromen. Toch blijf ik het graag gebruiken om in slaap te vallen. (Geplaatst op 09-02-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine Time Release Dual Action 5 mg

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...