Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Glucosamine Chondroïtine 150 tabletten MAXI POT
150 tabletten
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
35,95
Glucosamine Chondroïtine van Lucovitaal® bevat 1500 mg Glucosamine en 500 mg Chondroïtine per dagdosering. Glucosamine en chondroïtine zijn bestanddelen van kraakbeen en bindweefsel.
  • Bevat 1500 mg Glucosamine en 500 mg Chondroïtine
  • Kraakbeen en bindweefsel bevat Glucosamine en Chondroïtine
  • Bevat de geadviseerde elementaire hoeveelheid
1+1 actie: De gratis verpakking wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.

Wat is glucosamine?

Glucosamine is een aminosuiker en een belangrijke bouwsteen voor je lichaam. Glucosamine komt in bijna alle weefsels van het lichaam voor en is vooral belangrijk voor het kraakbeen en de gewrichten. Glucosamine is een stof die je lichaam zelf aanmaakt en komt niet voor in voedingsmiddelen.

Wat is chondroïtine?

Ook chondroïtine is een lichaamseigen stof die voorkomt in bindweefsel, kraakbeen, pezen en de huid. Chondroïtine is een bouwstof van kraakbeen. Chondroïtinesulfaat is net als glucosaminesulfaat een suikerverbinding.

Glucosamine Chondroïtine tabletten

Glucosamine Chondroïtine tabletten van Lucovitaal® bevatten zowel glucosamine als chondroïtine. Zowel glucosamine als chondroïtine zijn bestanddelen van kraakbeen en bindweefsel. Glucosamine wordt in het lichaam gevormd uit glucose en het aminozuur glutamine. Glucosaminesulfaat is een zeer goed opneembare vorm van glucosamine. Chondroïtinesulfaat is een glycosaminoglycaan dat van nature in kraakbeen wordt aangetroffen. Glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat werken synergistisch, dit betekent dat ze elkaars werking versterken.

Dosering glucosamine chondroïtine

Glucosamine Chondroïtine van Lucovitaal® bevat 1500 mg glucosamine (uit 2535 mg Glucosaminesulfaat 2KCL) per dagdosering. Aan deze glucosamine tabletten is ook chondroïtine toegevoegd. Een dagdosering van twee tabletten bevat 500 mg chondroïtine.

Het nut van gewrichten en kraakbeen in je lichaam

Een gewricht werkt als een scharnier, wat botten met elkaar verbindt. Gewrichten hebben het soms zwaar te verduren, aangezien ze de stoten en schokken van het bewegen opvangen. Kraakbeen is het zachte weefsel dat tussen gewrichten zit. Dit werkt als een beschermlaagje tussen de botten en gewrichten. Hierdoor kunnen de botten soepel van elkaar bewegen.

Als je lichaam te weinig glucosamine aanmaakt, dan verdwijnt de veerkracht in het kraakbeen. Hierdoor kan het de stoten minder goed opvangen en dit kan slijtage aan de botten en gewrichten tot gevolg hebben. Naarmate je ouder wordt, wordt de natuurlijke aanmaak van glucosamine minder. Ook intensieve sport, zwaar lichamelijk werk of overgewicht kunnen het kraakbeen extra belasten.

Hoge kwaliteit Glucosamine Chondroïtine tabletten

Wil jij Glucosamine Chondroïtine tabletten kopen? Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Glucosamine Chondroïtine tabletten van Lucovitaal® geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. Naast soja en schaaldieren bevatten deze tabletten geen allergenen.

De meest verkochte Glucosamine Chondroïtine van Nederland!

Meer weten over glucosamine? Lees ons blog Wat is glucosamine en waarom heb je het nodig?EAN code: 8713713010557
Glucosaminesulfaat 2KCL (bevat schaal- en schelpdieren), Chondroïtinesulfaat, vulstof (Microkristallijne Cellulose), coating (Natrium- CMC, Hydroxypropylcellulose, HPMC, Maltodextrine, Talk, Titaniumdioxide, Dextrose, Sojalecithine, Vanillesmaakstof), stabilisatoren (Povidon K30, Povidon K90), antiklontermiddel (Magnesiumstearaat afgeleid van stearinezuur afkomstig van palmolie).
Samenstelling Hoeveelheid*
Glucosamine (uit 2535 mg Glucosaminesulfaat 2KCL) 1500 mg
Chondroïtinesulfaat 500 mg

 * Op basis van een dagdosering van 2 tabletten

Gebruiksaanwijzing Glucosamine Chondroïtine tabletten

Neem eenmaal daags twee tabletten met water in. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Bevat soja, schaal- en schelpdieren.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 50 van 112 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Smaakt oké - Beoordeling door Gerard
Kwaliteit
Prijs
Pillen zijn gemakelijk in te nemen ,zijn niet stroef en smaken naar vanille. Over de werking kan ik nog niet zoveel zeggen , neem ze pas een week in. Zal over een paar maanden mijn bevindingen melden. Prijs is zeer interessant als je bebruik maalt van de aanbieding. (Geplaatst op 15-03-2019)
Nog ff afwachten - Beoordeling door Dietrich
Kwaliteit
Prijs
Gebruik het nu een week. Iets minder klachten maar blijf na piano spelen nog flink wat klachten houden. Maar mogelijk is tijdsperiode nog te kort (Geplaatst op 14-03-2019)
aanrader tegen artrose (reuma)(pijn) - Beoordeling door Hagenaar
Kwaliteit
Prijs
Op aanraden huisarts gekocht en pijn drastisch vermindert. Bij stoppen, merk je na een tijd dat pijn opnieuw start, vandaar een aanrader. Dank u wel. (Geplaatst op 10-03-2019)
gewoon perfect - Beoordeling door Tonny
Prijs
Kwaliteit
was al bekend met dit merk, dat beviel goed, vandaar nu de Glucosamine.
was even wennen om het tablet in te kunnen nemen, grootte viel wat tegen, maar ben er nu helemaal aan gewend.
dus we gaan ervoor. (Geplaatst op 03-03-2019)
gewoon perfect - Beoordeling door Tonny
Prijs
Kwaliteit
was al bekend met dit merk, dat beviel goed, vandaar nu de Glucosamine.
was even wennen om het tablet in te kunnen nemen, grootte viel wat tegen, maar ben er nu helemaal aan gewend.
dus we gaan ervoor. (Geplaatst op 03-03-2019)
très bien - Beoordeling door chopin2003
Kwaliteit
Prijs
un complément alimentaire très efficace lorsque l'on commence à avoir des soucis aux articulations! (Geplaatst op 01-03-2019)
Perfect - Beoordeling door Adrie
Kwaliteit
Prijs
Super goed ik gebruik het al zeker 15 jaar (Geplaatst op 27-02-2019)
Fantastisch - Beoordeling door Henny
Kwaliteit
Prijs
Deze pillen hebben ons leven verbeterd. Mijn man kreeg artrose in zijn nek en had veel pijn. Fysio hielp niet. Op aanraden van vrienden zijn we met deze pillen begonnen. En na een paar weken gebruiken geen pijn meer. Ongelofelijk. En nu nog steeds niet. Ik had versleten knieen en behoorlijk pijn. Dus ook er mee begonnen en wel 1 knie is vervangen. Nu is de andere knie inmiddels door de pillen ook zo goed als zonder pijn. Geen vervanging nog nodig. We zijn er allebei erg blij mee. (Geplaatst op 27-02-2019)
Glucosamine - Beoordeling door Gertjan
Kwaliteit
Prijs
Werkt top en al na een paar dagen! (Geplaatst op 17-02-2019)
glucosamine 360 - Beoordeling door Titine
Kwaliteit
Prijs
we nemen al geruime tijd glucosaminetabletten ...maar deze XXlverpakking (360) is super interessant (Geplaatst op 10-02-2019)
Je weet het niet hè? - Beoordeling door Theo
Kwaliteit
Prijs
Of ze helpen is nog de vraag. Daarvoor gebruik ik ze nog te kort. Maar een beetje vertrouwen houden. Ik vind ze lekker ruiken en dat is ook wel eens anders. Het blijven wel -zoals bij nogal wat andere tabletten van Lucovitaal - enorme brokken die je naar binnen moet stouwen. Daar zie ik wel elke keer tegenop. Tot slot blijf ik vinden dat de vermelding op de verpakking -zoals bij meer producten van Lucovitaal- misleidend is. Als er 120 pillen op staat, verwacht je daar 4 maanden mee te kunnen doen. Maar dat is niet zo omdat je er 2 per dag moet slikken. Maar dat zie je pas als je ze thuis hebt. Het is zo'n beetje alsof de bakker op een halfje tarwebrood een sticker heeft geplakt: "Heel tarwebrood". Kom op Lucovitaal; wees helder!

-------------------
Reactie Lucovitaal: Bedankt voor je beoordeling. Allereerst, om de inname van de tabletten eenvoudiger te maken, kan gekozen worden om de tabletten te halveren; dat kan eenvoudig met de tablettensnijder: https://www.lucovitaal.nl/tablettensnijder.html Daarnaast wordt op de voorzijde van het etiket 1500/500 mg per dagdosering vermeld, omdat dit de werkzame dosering is. Deze werkzame dosering is per 2 tabletten. U kunt natuurlijk altijd 1 tablet doseren wanneer dit gewenst is en er ook baat bij zou hebben. (Geplaatst op 07-02-2019)
prima product - Beoordeling door Karin
Kwaliteit
Prijs
geen gewrichtspijn meer vind alleen de prijs wat duur (Geplaatst op 06-02-2019)
Glucosamine Chondroïtine - Beoordeling door Thea
Kwaliteit
Prijs
Gebruiken dit al jaren, lastig om te zeggen of het helpt, maar kan wel zeggen dat we tot heden nergens geen last van hebben.
Wellicht mede hierdoor.
Het zijn geen goedkope tabletten, maar koop ze meestal 1+1 gratis (Geplaatst op 05-02-2019)
zeer goed - Beoordeling door dick roest
Kwaliteit
Prijs
snelle levering, veel minder pijn in rug, dus echt goed product (Geplaatst op 23-01-2019)
Glucosamine 360 stuks - Beoordeling door Peter
Kwaliteit
Prijs
Scherpe prijs door hoge korting vanwege aantal van 360 stuks. Gebruik dit al jaren op aanraden van chiropractor chirurg. (knieoperatie) (Geplaatst op 21-01-2019)
blij mee - Beoordeling door jeanette
Kwaliteit
Prijs
zowel mijn partner als ik kunnen dankzij de glucosamine blijven bewegen, ondanks diverse gewrichgsklachten mede veroorzaakt door slijtage (Geplaatst op 20-01-2019)
blij mee - Beoordeling door jeanette
Kwaliteit
Prijs
ondanks diverse gewrichtsklachten, mede veroorzaakt door slijtage, kunnen zowel mijn partner als ik blijven bewegen/sporten door elke dag glucosamine te gebruiken, wij doen dit al jaren met goede resultaten (Geplaatst op 20-01-2019)
Niet te geloven - Beoordeling door Rita
Kwaliteit
Prijs
Heb jarenlang cholesteroltabletten moeten slikken en als bijwerking kon ik bijna niet meer lopen.
Heel veel pijn in mijn heup.
Na een aantal weken dit te hebben geslikt is de pijn aanzienlijk verminderd en kan weer stukken verder lopen zonder pijn. (Geplaatst op 17-01-2019)
Prima product! - Beoordeling door Salin
Kwaliteit
Prijs
Gebruik het product al jaren, gewrichten zijn nu veel soepeler. (Geplaatst op 09-01-2019)
glucosamine chondroitine - Beoordeling door Titine
Kwaliteit
Prijs
mijn man en ik nemen dagemijks een tablet en sindsdien hebben we minder last van onze knieën (Geplaatst op 07-01-2019)
Prima product - Beoordeling door Marja
Kwaliteit
Prijs
Dit product bevalt onze familie prima! (Geplaatst op 04-01-2019)
Geen pijn meer - Beoordeling door Jose
Kwaliteit
Prijs
Nadat ik (nu twee weken deze pillen ben gaan slikken heb ik echt geen pijn meer in mijn knieën, en ik heb flink versleten knieën waar eigenlijk nieuwe in moeten maar ik ben nog te jong ( 48) dus ik blijf deze, zeker in de winterperiode. echt wel slikken, ben er echt heel blij mee... (Geplaatst op 02-01-2019)
Glucosamine Chondroítine - Beoordeling door Rob Wagemans
Kwaliteit
Prijs
Ben ze begonnen te slikken i.v.m. heupproblemen. Lijken, naast veel oefeningen, bij te dragen aan minder pijn en meer bewegelijkheid heup. Prijs is prima, 2 voor de prijs van 1. (Geplaatst op 30-12-2018)
Snel en goed - Beoordeling door Gonnie
Kwaliteit
Prijs
Product werd snel geleverd, en ook nog tegen goede prijs.
Ik gebruik het product nog niet zo lang, kan nog niet veel zeggen of ik minder pijn ga ervaren. (Geplaatst op 29-12-2018)
Goed - Beoordeling door Margery
Kwaliteit
Prijs
Ondanks de grootte toch makkelijk door te slikken. Hei vanille aroma maakt het nog aantrekkelijker. (Geplaatst op 28-12-2018)
goed - Beoordeling door Willy Buitelaar
Kwaliteit
Prijs
ik gebruik dit product al jaren tot volle tevredenheid (Geplaatst op 27-12-2018)
geweldig - Beoordeling door Henny
Kwaliteit
Prijs
Sinds mijn man dit product gebruikt heeft hij geen pijn meer van zijn nek-artrose. (Geplaatst op 27-12-2018)
glcosamine - Beoordeling door Titine
Kwaliteit
Prijs
sinds ik dit neem ,heb ik minder last van mijn gewrichten (Geplaatst op 26-12-2018)
Glucosamine Chondroïtine 360 tabletten - Beoordeling door Ton
Kwaliteit
Prijs
Ik ben blij met de MAXI XXL verpakking, dat is per tablet een stuk goedkopper. (Geplaatst op 26-12-2018)
Glucosamine - Beoordeling door Jan van Gorp
Kwaliteit
Prijs
Al jaren een tevreden gebruiker (Geplaatst op 26-12-2018)
Zeer goed - Beoordeling door C
Kwaliteit
Prijs
Ben er erg tevreden over. Prijs is ook prima 2 voor de prijs van 1. (Geplaatst op 23-12-2018)
Prima produkt - Beoordeling door marjo
Kwaliteit
Prijs
Wetenschappelijk niet bewezen, maar mij helpen ze (Geplaatst op 23-12-2018)
Regelmatig prima aanbiedingen - Beoordeling door L.J.
Kwaliteit
Prijs
Deze grotere potten zijn aantrekkelijk geprijsd. Ik gebruik glucosamine al jaren en de mogelijkheid voor avondbezorgring maakt dat thuisblijven voor bezorging ook niet langer een probleem is. (Geplaatst op 22-12-2018)
Niet compleet - Beoordeling door M gabriels
Kwaliteit
Prijs
Ik mis de toevoeging van MSM als toevoeging (Geplaatst op 21-12-2018)
Glucosamine - Beoordeling door Tjitze
Kwaliteit
Prijs
Glucosamine is mij voorgesteld door arts in ziekenhuis gebruik het al jaren met goede resultaten! (Geplaatst op 21-12-2018)
Zeer effectief - Beoordeling door Dennis
Kwaliteit
Prijs
5 december begonnen met innemen van de pillen en het slaat eigenlijk direct aan. Geen pijn meer in mijn knieën met bijvoorbeeld traplopen na intensieve dag. (Geplaatst op 20-12-2018)
glucosamine chondroitine - Beoordeling door Titine
Kwaliteit
Prijs
ik heb minder last in mijn gewrichten sinds ik dit dagelijks neem (Geplaatst op 16-12-2018)
Dhr - Beoordeling door Nico van eeden
Kwaliteit
Prijs
Goed (Geplaatst op 16-12-2018)
Mijn hond - Beoordeling door Diana Mennen
Kwaliteit
Prijs
Wij hebben een grote hond( new foundlander) en ze slikt de glucosamine al vanaf pup. Ze doet ‘t erg goed op deze pillen. Ze krijgt er 2x daags 1 (Geplaatst op 15-12-2018)
kraakbeen - Beoordeling door Franca
Kwaliteit
Prijs
Glucosamine/chondroitine is mij voorgeschreven door een arts,dit middel gebruik ik al veel langer ivm.het dunner worden van het kraakbeen in mijn gewichten.omdat het bij mij goed aanslaat,hoef ik nog geen nieuw kniegewricht.Hoera!
ook de prijs is zeer aantrekkelijk,mooi meegenomen.
(Geplaatst op 13-12-2018)
Vrienden hebben er veel baat mee - Beoordeling door AR Ouwerkerk
Prijs
Kwaliteit
Ik heb de neiging te denken dat ik al na een paar dagen verbetering voel! (Geplaatst op 06-12-2018)
nuttig product - Beoordeling door christa
Prijs
Kwaliteit
Glucosamine, dagelijks in te nemen, makkelijk door te slikken ondanks het redelijk groot formaat.
(Geplaatst op 06-12-2018)
Prima spul - Beoordeling door Tjitske Veenhuizen
Prijs
Kwaliteit
Ik gebruik ze nu 2 weken en voel nu al verbetering (Geplaatst op 30-11-2018)
glucosamine tabletten - Beoordeling door Guido
Kwaliteit
Prijs
ik gebruik deze tabletten voor mijn hond die last heeft van zijn gewrichten aan de achterpoten. Nu ik deze tabletten geef is hij terug de oude. Hij rent weer normaal rond en is veel actiever. Een aanrader voor mens en dier. (Geplaatst op 28-11-2018)
geweldig - Beoordeling door irma van diessen
Prijs
Kwaliteit
deze helpen mij geweldig. Kan niet meer zonder (Geplaatst op 21-11-2018)
Goede dosering! - Beoordeling door Ann
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik dit nog maar sinds kort maar samen met MSM die ik al iets langer gebruik begin ik al beterschap te voelen, vooral in mijn vingerkootjes.
(Geplaatst op 11-11-2018)
glucosamine chondroitine - Beoordeling door Titine
Kwaliteit
Prijs
sinds ik dagelijks dit product gebruik,heb ik veel minder last in mijn gewrichten (Geplaatst op 08-11-2018)
Glucosaminetabletten - Beoordeling door L.J.
Kwaliteit
Prijs
Ik heb deze al eerder gekocht en ze bevallen mij uitstekend. De afmeting is in orde en eenvoudig met een slok water of melk in te nemen. (Geplaatst op 08-11-2018)
Heup problemen - Beoordeling door Rita Jansen
Kwaliteit
Prijs
Na het jarenlang slikken van statines veel pijn bij het lopen in mijn heup. Dit is aanzienlijk verminderd met deze tabletten (Geplaatst op 07-11-2018)
Kopen tijdens aanbieding - Beoordeling door Peeters
Kwaliteit
Prijs
Zeer interessante prijs-kwaliteit wanneer het product in aanbieding staat. (Geplaatst op 02-11-2018)

Artikelen 1 tot 50 van 112 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Glucosamine Chondroïtine 150 tabletten MAXI POT

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...