Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine 5 mg Forte 120 tabletten MAXI PACK
120 tabletten
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
34,95
Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® helpt bij het sneller in slaap vallen. Ook helpt het bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. 1 tabletje bevat 5 mg melatonine.
  • Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen
  • Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag
  • Bevat 5 mg per gemakkelijk slikbaar tabletje
De gratis verpakking wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.

Melatonine 5 mg helpt om sneller in slaap te vallen

Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Nederlanders slapen vaak genoeg, maar slapen niet goed. Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de Nederlanders slaapproblemen heeft en moeilijk in slaap komt en/of moeilijk kan doorslapen. Een Melatonine 5 mg tabletje kan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Melatonine 5 mg bij een jetlag

Heb je last van een jetlag? Melatonine 5 mg tabletjes dragen bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. Neem 1 Melatonine 5 mg tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Het komt dus van nature voor in je lichaam. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Een Melatonine 5 mg tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?

Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort

1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder worden

Naarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. Jetlag

Wanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. In de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienst

Werk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine 5 mg

Heb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine 5 mg van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine 5 mg tabletten

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine 5 mg tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

Melatonine 5 mg - Allergenen
Melatonine 5 mg - Vegan Melatonine 5 mg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 5 mg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 5 mg bevat geen zout

Melatonine 5 mg tablet


EAN code: 8713713022093
Vulstof (Microkristallijne cellulose), Melatonine, Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Colloidaal Siliciumdioxide).
Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 4999 mcg

Gebruiksaanwijzing

1 tabletje met water innemen:
- Kort voor het slapen gaan, of;
- Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine Forte 5 mg One a Day ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.

Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.

Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Lucovitaal Melatonine Forte 5 mg One a Day tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
Voldoende - Beoordeling door Jalisha
Kwaliteit
Prijs
Prima product (Geplaatst op 21-06-2018)
super - Beoordeling door Tillie
Prijs
Kwaliteit
Ik gebruik dit product al jaren en bevalt goed. Via internet zeker 200% procent goedkoper als in de winkel. (Geplaatst op 08-06-2018)
ideaal voor verstoord slaappatroon - Beoordeling door Tom
Kwaliteit
Prijs
Last van jetlag gehad, product ingenomen en in geen tijd terug op het normale ritme. Geweldig! (Geplaatst op 31-05-2018)
Beter slapen - Beoordeling door Petrasluiter1978@gmail.com
Prijs
Kwaliteit
Ik heb echt de 5mg nodig maar ik val nu veel beter in slaap dan voorheen. (Geplaatst op 15-05-2018)
Super om in te slapen. - Beoordeling door Thomas
Kwaliteit
Prijs
Heb werkelijk alles geprobeerd, maar eindelijk dan toch een middel gevonden dat me bij m'n jetlags helpt alsook gewoon 's avonds na een te lange dag werk voor de pc, help om in te slapen. Super! (Geplaatst op 09-05-2018)
Zeer goed - Beoordeling door Greta
Prijs
Kwaliteit
Ik kan slapen heel goed. (Geplaatst op 29-03-2018)
Herr - Beoordeling door Walter Constapel
Kwaliteit
Prijs
Super :-) (Geplaatst op 19-02-2018)
Nachtrust top! - Beoordeling door Marc
Kwaliteit
Prijs
Lekker doorslapen! (Geplaatst op 18-01-2018)
Goed! - Beoordeling door Riane
Kwaliteit
Prijs
De pilletjes doen gewoon hun werk waar ik ook 5 sterren voor geef is de levering. Snel en mooi verpakt. Ook snelle service met antwoordt geven. Eerste keer besteld hier en dat wordt zeker vervolgd via deze website. Goede aanbiedingen ook! (Geplaatst op 01-01-2018)
Langer gebruik - Beoordeling door Martin
Prijs
Kwaliteit
Ik gebruik al langer melatonine, maar alleen om over mijn jetlag heen te komen als frequent reiziger. 3 nachtjes na aankomst slikken en je bent sneller in je nieuwe ritme. Dit middel was lange tijd niet in NL te koop dus kocht het altijd in de US of in Azie. 5mg is een mooie dosis voor mij om een hele nacht door te kunnen slapen. Prijs is wat aan de hoge kant, heb vorige week $14 voor 90 tabletten betaald in de US, maar daar heb je meer keuze uit verschillende aanbieders. Ik ken dit merk niet maar ga het zeker proberen. (Geplaatst op 14-12-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine 5 mg Forte 120 tabletten MAXI PACK

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...