Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine 5 mg Forte 120 tabletten MAXI PACK
120 tabletten
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
34,95
Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® helpt bij het sneller in slaap vallen. Ook helpt het bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. 1 tabletje bevat 5 mg melatonine.
 • Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen
 • Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag
 • Bevat 5 mg per gemakkelijk slikbaar tabletje

Melatonine 5 mg helpt om sneller in slaap te vallen

Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Nederlanders slapen vaak genoeg, maar slapen niet goed. Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de Nederlanders slaapproblemen heeft en moeilijk in slaap komt en/of moeilijk kan doorslapen. Een Melatonine 5 mg tabletje kan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Melatonine 5 mg bij een jetlag

Heb je last van een jetlag? Melatonine 5 mg tabletjes dragen bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. Neem 1 Melatonine 5 mg tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Het komt dus van nature voor in je lichaam. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Een Melatonine 5 mg tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?

Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort

1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder worden

Naarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. Jetlag

Wanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. In de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienst

Werk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine 5 mg

Heb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine 5 mg van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine 5 mg tabletten

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine 5 mg tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

Melatonine 5 mg - Allergenen
Melatonine 5 mg - Vegan Melatonine 5 mg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 5 mg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 5 mg bevat geen zout

Melatonine 5 mg tablet


EAN code: 8713713022093
Vulstof (Microkristallijne cellulose), Melatonine, Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Colloidaal Siliciumdioxide).
Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 4999 mcg

Gebruiksaanwijzing

1 tabletje met water innemen:
- Kort voor het slapen gaan, of;
- Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine Forte 5 mg One a Day ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.

Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.

Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Lucovitaal Melatonine Forte 5 mg One a Day tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Goed - Beoordeling door Wilma
Kwaliteit
Prijs
Slaap lekker vlug in (Geplaatst op 02-12-2018)
Fijne hulp bij het inslapen - Beoordeling door Stephanie
Kwaliteit
Prijs
Product zorgt ervoor dat ik sneller inslaap. Doorslapen lukt wel nog niet altijd maar al bij al tevreden over het product! (Geplaatst op 28-11-2018)
Helpt om in te slapen - Beoordeling door Vicky
Kwaliteit
Prijs
Doet wat het belooft. Je slaapt redelijk vlug in. Helpt wel niet om door te slapen. (Geplaatst op 25-11-2018)
Oke - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Wisselende werking. Vaak eerste 2 nachten werkt het, dan volgt een slapeloze nacht ondanks Melatonine. Daarna werkt het weer even.
Blijf het nog een poosje proberen, want 2 nachten slapen is voor mij een luxe. (Geplaatst op 10-11-2018)
Inslapen gaat prima - Beoordeling door Diana
Kwaliteit
Prijs
Moeder komt nu makkelijker in slaap en slaapt de nacht door. Makkelijk in te nemen. (Geplaatst op 27-10-2018)
heeft perfect gewerkt - Beoordeling door kristel
Kwaliteit
Prijs
heeft perfect gewerkt gedurenende bijna 1 jaar, sinds enkele maanden heb ik er meer dan 1 per nacht nodig, en soms is zelfs dat niet volfoende. Dus nu ga ik de versie met trypotofaan en de versie met cannabidiol testen. Ik houd jullie op de hoogte.
PS: Ik woon al jaar en dag in Italie, gelukkig heeft mijn schonnzusje me over Lucovitaal geinformeerd. (Geplaatst op 22-10-2018)
Werkt goed! - Beoordeling door L van Gestel
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik melatonine al een aantal jaar.
Erg tevreden over de kwaliteit van lucovitaal.
Bestel ze vrijwel altijd als ze in de aanbieding zijn, dan zijn ze ook nog eens mooi geprijsd (Geplaatst op 13-10-2018)
Geweldig - Beoordeling door Rita
Prijs
Kwaliteit
Gebruik melatonine al jaren. Geweldig (Geplaatst op 03-10-2018)
Fijn - Beoordeling door Martine
Kwaliteit
Prijs
Ik slaap nu een stuk sneller in. Erg prettig en vaak in de actie ( 1 + 1 voor een euro oid). In ieder geval helpt het me goed. (Geplaatst op 01-10-2018)
Krachtige melatonmine? - Beoordeling door Messi
Kwaliteit
Prijs
Heb normaal een ander merk Melatomatine gebruikt, hetgeen goed werkte. Echter de prijs lag een stuk hoger.
Nu deze Lucovitaal Melatomine 5mg Forte in de actie gekocht. Of ze evengoed werken weet ik nog niet, daarvoor gebruik ik ze te kort. Volgens mij wel. Actie 1+1 is uiteraard heel mooi meegenomen. (Geplaatst op 26-09-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine 5 mg Forte 120 tabletten MAXI PACK

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...