Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Melatonine Dual Action 5 mg
20 tabletjes
  • Koop 3 producten voor € 8,96 per stuk en bespaar 10%.
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
9,95
Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal® draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en bij de verlichting van ervaringen van jetlag. Door de unieke ‘fast & slow release’ technologie wordt de melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven.
  • Unieke 2-laags dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte (fast & slow)
  • Helpt om sneller in slaap te vallen
  • Draagt bij aan het verlichten van de ervaringen van jetlag
Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Het is een absolute primeur is het Melatonine schap. Doordat Melatonine Dual Action het unieke fast & slow release tablet geleidelijk afgeeft, beschikt het lichaam gedurende lange tijd over een effectieve dosering. Wanneer de tablet, eenmaal ingenomen, langzaam in het maag-darmkanaal uiteenvalt, komt de Melatonine gefaseerd uit de tablet vrij in het lichaam. Op deze wijze wordt gedurende lange tijd een constante hoeveelheid Melatonine aan het bloed afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de Melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur.

De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Niet bij iedereen komt deze productie goed opgang.

Melatonine draagt ook bij tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.

In een gemakkelijk slikbaar tabletje een half uur voor het slapen gaan!

Melatonine 100 mcg - Allergenen
Melatonine 100 mcg - Vegan Melatonine 100 mcg - Geen suikers toegevoegd Melatonine 100 mcg bevat geen zout Melatonine 100 mcg is gemakkelijk slikbaar Melatonine 100 mcg - Patent pending

Melatonine 100 mcg tablet


EAN code: 8713713022321
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.

Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 4999 mcg
Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen.

Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen.
Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine 5 mg Dual Action van Lucovitaal® ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal® diverse producten met een lagere dosering melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.

Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Lucovitaal® Melatonine 5 mg Dual Action tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Klantenbeoordelingen

9 beoordeling(en)

per pagina
Werkt perfect - Beoordeling door Mar
Prijs
Kwaliteit
Raad het iedereen aan (Geplaatst op 14-06-2018)
Ben er blij mee - Beoordeling door Mar
Prijs
Kwaliteit
Ga ik zeker weer aanschaffen . (Geplaatst op 08-06-2018)
wisselend - Beoordeling door Petra
Kwaliteit
Prijs
Heeft op mij een wisselende werking. Ene keer werkt het wel, andere keer niet. Ik draai wisseldiensten en altijd druk. Zal daar ook wel een beetje aan liggen. (Geplaatst op 20-04-2018)
Werkt bij mij - Beoordeling door Philip
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik het nu een week en slaap iets beter, iets later wakker en inslapen ook geen probleem. Dat dit product 1+1 gratis was, dat is meegenomen. (Geplaatst op 27-02-2018)
Werkt prima - Beoordeling door Maureen
Kwaliteit
Prijs
Na zovele slaap pilletjes probeerde ik deze uit. Werkt prima. (Geplaatst op 26-02-2018)
Ssssslaap lekker :) - Beoordeling door Petra
Kwaliteit
Prijs
Slaapmiddel die bij mij goed helpt om door te slapen. Wordt s' nachts wel wakker maar val meteen weer in slaap. (Geplaatst op 22-02-2018)
Slapen, maar ook dromen - Beoordeling door L
Kwaliteit
Prijs
Sinds mijn ziekte ben ik een slechte slaper. Op advies van de thuiszorg heb ik Melatonine 5 dual action besteld. Bij zowel mijn man als bij mij constateerden we dat het een fijn slaapmiddel is. Jammer is wel dat we er nogal van gaan dromen. Toch blijf ik het graag gebruiken om in slaap te vallen. (Geplaatst op 09-02-2018)
Top - Beoordeling door Mandie
Kwaliteit
Prijs
Top (Geplaatst op 20-01-2018)
Slapen of toch niet? - Beoordeling door Mar
Kwaliteit
Prijs
Ik heb ze nu een paar nachten gebruikt, maar niet echt het verwachte effect vernomen. Helaas nog geen betere nachten gehad. Helaas ! :( (Geplaatst op 23-12-2017)

9 beoordeling(en)

per pagina

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Melatonine Dual Action 5 mg

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
spaarpunten
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Krijg toegang tot exclusieve VIP Sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes via onze nieuwsbrief! Meld je aan en ontvang een kortingscode t.w.v.
Kortingscode:
Laden...