Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Prikkelbare Darm Syndroom
30 capsules
  • Koop 3 producten voor € 20,50 per stuk en bespaar 10%.
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
22,77
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en darmen en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom).
  • Verlicht symptomen van PDS zoals opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping
  • Werkt verzachtend tegen buikpijn
  • Normaliseert de darmwerking en voorkomt daarmee verstopping
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom), waaronder een opgeblazen gevoel, uitgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping.

Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® normaliseert de darmwerking en vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

Tot op heden bestaat er geen genezing voor PDS. Prikkelbare Darm Syndroom capsules verlichten de symptomen van deze aandoening.
EAN code: 8713713063935
Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50%, Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Prikkelbare Darm Syndroom capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is driemaal daags 2 capsules gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet in het geheel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).

Gebruiksduur: Gebruik de Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. De behandeling kan na 4 dagen worden hervat.

Hoe werkt het? De werkzame stoffen zijn een natuurlijke mineraalklei (magnesium-aluminiumsilicaat) en simethicone. Deze worden niet door het darmkanaal opgenomen. De natuurlijke mineraal klei absorbeert gifstoffen, bacteriën en het rotavirus en voorkomt daardoor dat deze zich aan de darmvliezen hechten. Simethicone zorgt dat gasbellen in maag en darmen eenvoudiger samensmelten, waardoor het gas makkelijker kan worden afgevoerd.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Waarschuwingen
• Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen;
• Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen;
• Buiten bereik van kinderen bewaren;
• Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Geweldige pillen - Beoordeling door Sonja
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik de pillen al jaren ,zijn gewoon heel goed (Geplaatst op 10-09-2018)
Wonder - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Ondanks de prijs toch geprobeerd. Merkte vanaf de eerste dag verbetering. Geen 3 uur durende poepsessies meer en een normaler ontlasting vorm. Ook alle krampen zijn praktisch verdwenen. Dit alles is met reguliere geneesmiddelen nog nooit bereikt.
Ik gebruik 3xdaags 1 capsule. Hoop dat in de toekomst de prijs wat naar beneden gaat want het is een behoorlijk bedrag voor een maand. Ga nog wel door met slikken. (Geplaatst op 09-09-2018)
Beste middel tot nu toe - Beoordeling door linda pluk
Prijs
Kwaliteit
Dit met middel neemt een groot deel van mijn pds klachten weg,zoals opgeblazen en zeer pijnlijke buik en het geeft een wat normalere stoelgang (Geplaatst op 22-08-2018)
prima product - Beoordeling door pnel
Prijs
Kwaliteit
Het product heeft mijn klachten flink verminderd. Ik wil het echter niet automatisch aanraden. PDS is heel persoonlijk, en je moet echt uitzoeken wat voor jou werkt. Maar mij heeft het in ieder geval wel flink geholpen: minder gasvorming en minder buikpijn. (Geplaatst op 20-08-2018)
Boven alle verwachting - Beoordeling door Bart
Kwaliteit
Prijs
Ik heb al 10 jaar last van PSD en de laatste jaren is het flink erger geworden. Vroeger was het een stukje van mijn leven maar de laatste jaren beheerst het mijn leven. Reguliere medicatie werkt niet meer zoals voordien en het was behelpen met pijnstillers en dubbele dosissen probiotica. In een impulsaankoop kocht ik dit bij een lokale kruidenier maar het bleef een tijdje in de kast staan. Vorige week besloot ik het toch maar te proberen. Ik ben zelf nogal een nuchter iemand en gaf het niet veel kans op slagen maar dit overtrof mijn stoutste verwachtingen. Vanaf de 2de dag was er een aanzienlijke verbetering. Hevige krampen waren verdwenen, die baksteen in mijn darmen was weg, ik was veel minder opgeblazen, geen diaree meer en veel minder last van winderigheid. Hopelijk blijft deze werking behouden op langere termijn. Alleen jammer van de prijs, die zit niet mee ... Men zou er bijna opnieuw krampen van krijgen ... (Geplaatst op 29-05-2018)
Heel tevreden - Beoordeling door Marieke
Prijs
Kwaliteit
Af en toe perodes met hevige pijn. Zeker in vakanties. Ben vorige weeek begonnen met drie pillen per dag. Helpt heel goed.
Ben blij dat ik dit probeerde.
Vraag me af waarom je na 28 dagen moet stoppen en na 4 dagen weer kan beginnen??

--------------------
Reactie Lucovitaal:
U kunt het beste na 28 dagen een rustpauze inlassen om gewenning aan het product te voorkomen. De werking zal dan optimaal blijven. (Geplaatst op 26-04-2018)
Beste middel tegen darmgassen!! - Beoordeling door Rian
Kwaliteit
Prijs
Al 13 jaar heb ik extreem veel last van pds, het grootste probleem was altijd de lucht in mijn darmen. Ik heb van verschillende huisartsen pilletjes geprobeerd, ben bij verschillende osteopaten / homeopaten enz geweest en niets hielp! Alleen mijn beurs die leger en leger werd. Deze pilletjes uiteindelijk toch maar geprobeerd en de lucht is meteen vanaf dag 1 aanzienlijk minder geworden! Als de lucht voorheen een 10 was is daar nou nog maar een 1 of 2 van over na deze een week 3x per dag genomen te hebben! Ik heb meteen een hele voorraad ingeslagen! Ben in al die jaren nog niets tegengekomen wat zo goed hielp als deze pilletjes dus ik ben SUPER TEVREDEN. (Geplaatst op 21-02-2018)
succesvol probeersel - Beoordeling door Mie Hendrix
Kwaliteit
Prijs
de capsules zijn vrij groot om door te slikken, dat is het enige nadeel, het resultaat is verbluffend..na 2 dagen 2 capsules slikken
is er merkbare verbetering van darmgassen en krampen! Ik onderhoud de kuur met één enkele inname per dag! (Geplaatst op 18-02-2018)
Prikkelbare darm - Beoordeling door Christa
Kwaliteit
Prijs
Gebruik het nu een maand en heb wel het gevoel dat het werkt (Geplaatst op 15-02-2018)
Een fijn product - Beoordeling door Lilian
Kwaliteit
Prijs
Mijn man heeft heel veel last van prikkelbare darm syndroom!
Hij gebruikt nog maar pas dit product en heeft al minder last van zijn buik.
(Geplaatst op 03-02-2018)

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Prikkelbare Darm Syndroom

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...