Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Rode Gist Rijst 120 capsules MAXI POT
120 capsules
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
34,95
Rode Gist Rijst van Lucovitaal® bevat Monacolin K. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacolin K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen.
  • Draagt bij aan het behoud van een normale cholesterolspiegel
  • Natuurlijke formule met 10 mg Monacolin K uit Monascus purpureus
  • Slechts 1 capsule per dag!
De gratis verpakking wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.
Rode Gist Rijst van Lucovitaal® is een natuurlijke formule voor het behoud van een normale cholesterolspiegel. Het bevat het actieve Monacolin K uit Monascus purpureus. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacolin K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. Rode Gist Rijst van Lucovitaal® is een one a day formule, het bevat 10 mg Monacolin K per capsule.

Monacolin K is een belangrijke werkzame stof in Rode Gist Rijst. Rode Gist Rijst wordt gewonnen uit de rijst die vergist is met het gist Monascus purpureus. In Azië wordt Rode Gist Rijst al eeuwen gebruikt in de traditionele kruidenleer.EAN code: 8713713022079
Monascus purpureus extract, Rundergelatine, Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Colloïdaal siliciumdioxide), Vulmiddel (Calciumhydrogeenfosfaat), Kleurstoffen (Titaniumdioxide, Geel IJzerdioxide, Indigotine).

Samenstelling Hoeveelheid
Monacolin K
uit 667 mg natuurlijk Monascus purpureus (rood gefermenteerde rijst extract)
10 mg
Eenmaal daags 1 capsule met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Dit product kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Overleg met je arts alvorens dit product te gaan gebruiken. Voor het gebruik bij zwangerschap dient overlegd te worden met de behandelend arts. Dit product is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rode Rijstgist - Beoordeling door Mw H. Visser
Kwaliteit
Prijs
Na de eerste periode was mijn cholesterolwaarde reeds iets gedaald. Ik ga dus door met het gebruik en wacht volgende meting met spanning af. (Geplaatst op 03-05-2018)
lachen om cholesterol - Beoordeling door H.J de Langen
Prijs
Kwaliteit
Al mij hele leven lang te hoog cholesterol, op dokters voorschrift jaren lipitor gebruikt, werd er altijd een beetje ziek van, andere medicijnen waren weer niet goed voor de darmen, op aanraden van huisarts over op rode gist en ziedaar slechte waarden dalen en kann weer alles eten en drinken.. (Geplaatst op 05-04-2018)
cholesterol - Beoordeling door M. Verstraaten
Kwaliteit
Prijs
Mijn cholesterolwaarden zijn aanzienlijk gedaald sinds ik de Rode Rijst Gist capsules neem. Het enig nadeel is meer kramp in de benen, net zoals de officiële medicijnen die door de huisarts worden voorgeschreven. (Geplaatst op 21-03-2018)
Super product - Beoordeling door M.Steenhof
Kwaliteit
Prijs
Mijn man had een veel te hoog cholesterol gehalte. Eerst aan de gebruikelijke Simvastatine met dramatisch resultaat. Goed cholesterol gehalte maar geheugen ging met sneltreinvaart achteruit. Dus onmiddelijk gestopt en op de rode gistrijst overgestapt. Nu perfect cholesterol gehalte en verder geen klachten. Nu ga ik ook over op rode gistrijst en hoop ook een goed cholesterol gehalte te behalen. Ik kon absoluut niet tegen de Synthetische statines. Spieren volledig in verzet......was net of ik in een harnas zat en kon niets meer. Helaas ook flinke neuropathie aan mijn voeten door die troep! (Geplaatst op 19-03-2018)
Het werkt - Beoordeling door Gerard
Kwaliteit
Prijs
Nu een aantal weken gebruikt inclusief 12 kg afvallen zijn mijn cholesterolwaarden weer normaal. (Geplaatst op 14-03-2018)
Glucosamine Chondroitine en rode gist - Beoordeling door Van Overloop Etienne
Kwaliteit
Prijs
Wat betreft de glucosamine/chondroitine heb ik baat. De pijn in mijn rechterbeen ter hoogte van bovenkant dijbeen is merkelijk verbeterd.
Wat betreft de rode gist/rijst zal ik kunnen zien of er verbetering is nadat ik op het einde van de maand maart mijn bloed heb laten onderzoeken. (Geplaatst op 14-03-2018)
Rode gist rijst - Beoordeling door Martina
Kwaliteit
Prijs
Rode gist rijst van Lucovitaal aanbevolen door de cardioloog, na 6 weken gebruik is het cholesterol al 1 punt gezakt. Geen bijwerkingen! Heb verschillende soorten reguliere medicijnen geprobeerd maar moest daar mee stoppen i.v.m.vervelende bijwerking. (Geplaatst op 12-03-2018)
Natuurlijk product voor cholesterolverlaging - Beoordeling door Linda Moens
Kwaliteit
Prijs
Door mijn dokter werd ik aangeraden om "Rode rijstgist" te nemen omdat mijn cholesterol iets te hoog was. De Lucovitaal Rode Rijstgist neem ik nu al sedert enkele maanden en mijn cholesterolwaarden zijn weer normaal.
Lucovitaal Rode Rijstgist is voor mij een heel waardevol en kwalitatief product voor een heel eerlijke en voordelige prijs! (Geplaatst op 10-03-2018)
Rode Gist Rijst - Beoordeling door P. de Vries
Kwaliteit
Prijs
Snelle levering. Goede prijs. Ik gebruik ze al 2 jaar. (Geplaatst op 03-03-2018)
Goed - Beoordeling door Joke
Kwaliteit
Prijs
In een woord goed !! (Geplaatst op 02-03-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Rode Gist Rijst 120 capsules MAXI POT

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Krijg toegang tot exclusieve VIP Sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes via onze nieuwsbrief! Meld je aan en ontvang een kortingscode t.w.v.
Kortingscode:
Laden...