Gratis verzending vanaf €20 in Nederland en België
Snelle levering!
Snelle bezorging
Veilig betalen, zonder extra kosten
Rollator PRO-4
Op voorraad
Waardering:
94% of 100
SpaarpuntenVerdien 25 punten voor het schrijven van een recensie voor dit product
Speciale prijs 99,00 Normale prijs 199,00
Over dit product

De rollator PRO-4 van Lucovitaal® zal uw dagelijkse leven op diverse manieren vereenvoudigen. De rollator PRO-4 is veilig en stabiel en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er zijn vele instelmogelijkheden en kan daarnaast eenvoudig aan elke individuele gebruiker worden aangepast. Door de stabiele wielen is het gemakkelijk om te draaien en zijn de remmen eenvoudig te hanteren. De rollator is inklapbaar en daardoor gemakkelijk te vervoeren.

  • Veilig & Stabiel met zitvlak en rugleuning
  • Binnen & buiten te gebruiken
  • Inklapbaar & dus makkelijk te vervoeren
Van €199,00 voor €99,00

Rollator

De voordelen van de Lucovitaal PRO-4 rollator

Een rollator PRO-4 is een zeer hoogwaardig product voorzien van slimme onderdelen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zo is de rollator licht in gewicht, in hoogte verstelbaar en dus makkelijk mee te nemen. De rollator is nog compacter op te bergen door het unieke vouwkliksysteem. De rollator is speciaal ontworpen om op te zitten om zo even uit te kunnen rusten. De rollator is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Draagkracht
De draagkracht van de rollator PRO-4 is 135 kg.

Gewicht
De rollator PRO-4 weegt ca. 8,5 kg.

Maximale draaggewicht mandje
Het mandje van de  rollator PRO-4 kan maximaal 8 kg dragen.

De handgrepen zijn in hoogte verstelbaar
De maximale hoogte van de handgreep is 93 cm. Minimale hoogte is 80 cm.

Het gebruik van een rollator

Wat is de juiste houding die moet worden aangenomen bij het gebruik van een rollator?
Om de juiste loophouding te bereiken moeten de duwhandgrepen zo worden ingesteld dat de gebruiker rechtop kan lopen, tegen de rollator aan, zonder rug te krommen. U krijgt het meeste steun van uw rollator wanneer u zo recht mogelijk tussen de handvatten van de rollator loopt.

Afstellen rollator: wat is de juiste hoogte van de duwhandgrepen?
De juiste hoogte is wanneer u zo recht mogelijk staat en de handvatten zich op polshoogte bevinden.

Is de rollator gemakkelijk op te bergen en mee te nemen?
Ja, omdat de rollator PRO-4 licht in gewicht is, is het eenvoudig om deze mee te nemen. Bovendien is de rollator gemakkelijk in te klappen.

Hoe moet ik de rollator inklappen?
De rollator PRO-4 kan ingeklapt  worden door het unieke vouwsysteem. U hoeft alleen het mandje te verwijderen, het koord omhoog te trekken en de handgrepen naar elkaar toe te duwen.

Is de rollator geschikt voor buiten?
De rollator PRO-4 is geschikt voor buiten.

Onderhoud & reparatie

Hoe onderhoud ik mijn rollator op de juiste manier?
Controleer regelmatig of alle remmen goed werken, de wielen heel en onbeschadigd zijn en of alle moeren en schroeven goed vastzitten. Het frame kunt u gemakkelijk schoonmaken met lauw zeepwater. Het is ook belangrijk om de remblokjes en remveren regelmatig schoon te maken.

Hoe kan ik mijn rollator grondig reinigen?
Om het frame grondig schoon te maken, kunt u een ontvettingsmiddel gebruiken. Vergeet niet om na het ontvetten de bewegende delen opnieuw in te smeren. U kunt ook de rollator laten desinfecteren door bevoegd personeel.

Wat is de garantietermijn van de rollator?
Voor de rollator PRO-4 en accessoires geldt een garantietermijn van 6 maanden vanaf de leverdatum. De oorspronkelijke garantieperiode wordt niet verlengt na herstel of bij vervanging van service-onderdelen. Voor alle service-onderdelen geldt een garantietermijn van 6 maanden vanaf de factuurdatum.

Rollator reparatie: waar kan ik terecht?
Voor de reparatie van uw rollator PRO-4 binnen de garantietermijn kunt u contact opnemen met de klantenservice@lucovitaal.nl. Buiten de garantietermijn kunt u terecht bij een gespecialiseerde rollator reparateur of uw lokale fietsenwinkel. 

Een onderdeel van mijn rollator is versleten. Waar kan ik dit laten vervangen?
Versleten onderdelen worden niet vergoed. Voor het vervangen van onderdelen kunt u terecht bij een gespecialiseerder rollator reparateur. 

Retourneren

Kan ik een product retourneren?
De bestelling dient binnen veertien dagen geretourneerd te worden. Het recht op restitutie vervalt na veertien dagen.
Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden en in originele verpakking wordt geretourneerd. Wij kunnen je retour niet in behandeling nemen zonder bestelnummer (pakbon).

Veiligheid

Is de rollator veilig in gebruik?
De rollator PRO-4  voldoet aan de CE-eisen.

Door toedoen van de gebruiksvriendelijke handvatten met antislip is het zeer eenvoudig om uw rollator en de remmen ervan te bedienen. Ook is de rollator zeer stabiel dankzij het gebruik van hoogwaardige bestanddelen die zorgen voor de stevige constructie.

Vergoeding

Rollator vergoeding
Sinds 2013 vergoeden zorgverzekeraars een rollator niet meer vanuit het basispakket.


EAN code: 8713713023519

Schrijf je eigen beoordeling
Je plaatst een beoordeling over:Rollator PRO-4
Uw waardering
Aanbiedingen

^ Top
Subscribe & get $5 discount!
get the first offers and events from our store
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.