Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping

Vitamine CVitamine C (ascorbinezuur) is belangrijk voor een goede weerstand. Het draagt bij aan gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Ook is het belangrijk voor een goed functionerend zenuwstelsel en voor de energievoorziening. Verder is vitamine C een antioxidant en beschermt het je lichaam (samen met vitamine E) tegen vrije radicalen. Vrije radicalen spelen een rol bij verouderingsprocessen.

Waar zit vitamine C in?
De belangrijkste bronnen voor vitamine C zijn groente, fruit en aardappels.

Hoeveel heb ik nodig?
Volwassen mannen en vrouwen hebben 75 milligram vitamine C nodig per dag. Zwangere vrouwen hebben 85 milligram vitamine C per dag nodig.

Welke voedingssupplementen kan ik hiervoor nemen?
Vitamine C bruistabletten zijn een boost voor je weerstand (ADH: 1250%)

Vitamine C is bij veel voedingssupplementen toegevoegd. Afhankelijk van je andere vitaminebehoeftes kun je onder andere kiezen uit de volgende voedingssupplementen:

Super Curcumine X-tra krachtig bevordert het afweersysteem en is goed voor kraakbeen en botten (ADH: 15%)
Groenlipmossel voor soepele gewrichten (ADH: 63%)
Sterk IJzer Complex ondersteunt het energieniveau, vermindert vermoeidheid en draagt bij aan het behoud van sterke botten (ADH: 125%)

Let op!
Voor vegetariërs en veganisten is het innemen van vitamine C een goede manier er voor te zorgen dat het lichaam ijzer uit plantaardige producten beter opneemt.

Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...