Gratis verzending vanaf €20 in Nederland en België
Snelle levering!
Snelle bezorging
Veilig betalen, zonder extra kosten

Disclaimer

In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden.

Intellectueel eigendom

De website, de nieuwsbrieven en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde externe links, zijn eigendom van Lucovitaal. Het is niet toegestaan om de website, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Lucovitaal. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Geen garantie op juistheid

De op de website en in de nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door Lucovitaal met constante zorg en aandacht samengesteld. Voor de prijzen die op onze website en in de nieuwsbrieven staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst te mogen claimen of te veronderstellen.

Lucovitaal streeft naar een zo actueel mogelijke website. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website en in de nieuwsbrieven wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.  

De informatie op de website en in de nieuwsbrieven wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Lucovitaal behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat Lucovitaal op de website links opneemt naar andere sites, die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker van Lucovitaal kunnen zijn. Links die leiden naar websites buiten het domein van Lucovitaal, zijn informatief en zijn geen eigendom van Lucovitaal. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Lucovitaal. Lucovitaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites waarnaar wordt verwezen.

KVK-nummer: 17126831

BTW, NL810865579B03

^ Top
Subscribe & get $5 discount!
get the first offers and events from our store
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.