Gratis verzending vanaf €20 in Nederland en België
Snelle levering!
Snelle bezorging
Veilig betalen, zonder extra kosten

Over ons

Logo LVT                               Logo PK

Lucovitaal

Wij, de makers van Lucovitaal, garanderen al sinds 1989 elke dag met vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid, voor iedereen een hoge kwaliteit voedingssupplementen voor een scherpe prijs.

Alstublieft, Lucovitaal Krachtig & Goedkoop!

 


PK Benelux BV

PK Pand

PK Benelux ontwikkelt en positioneert producten op de nationale en internationale gezondheidsmarkt. PK Benelux is vooral bekend van het merk LUCOVITAAL® Krachtig & Goedkoop!

 

De beste gezondheidsproducten voor de scherpste prijs, gegarandeerd. Hierbij kunt u denken aan o.a. vitamines, supplementen, sport- en functionele voeding, anti-aging en relaxproducten. Eén op de vier huishoudens in Nederland gebruikt één of meerdere producten van Lucovitaal.


Naast Lucovitaal heeft en maakt PK Benelux nog vele andere merken die stuk voor stuk terug te vinden zijn zowel in drogisterijen, apotheken en supermarkten, als online. De grote kracht van onze organisatie ligt in de kennis en ervaring van gespecialiseerde professionals. Zij houden zich continu bezig met productontwikkeling, product- en dossierregistratie, marketing, sales en distributie van een breed assortiment OTC medische hulpmiddelen voor A merken en private label.

De missie van PK luidt als volgt: “PK streeft ernaar om voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica op de markt te brengen, die voor iedereen verkrijgbaar zijn.”

Building strong business in wellness and health. PK heeft producten in alle prijssegmenten. Ons uitgangspunt is: producten hebben een voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Kernwaarden: Innovatief, flexibel, vooruitstrevend en betrokken

 

PK Benelux erkent haar verantwoordelijkheid als aanbieder van kwaliteitsproducten en heeft daarom haar kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld. Deze is vastgelegd conform ISO 13485:2016 en de medische hulpmiddelen richtlijn 93/42/EEC, aangevuld door 2007/47/EEC, Annex V. Dit kwaliteitsmanagementsysteem garandeert dat de noodzakelijke kwaliteitscontroles zijn geïmplementeerd.

PK Benelux wil een goed resultaat bereiken, niet alleen economisch, maar ook in sociaal en ecologisch opzicht. Daarom hanteert PK Benelux Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als haar integrale visie op het ondernemerschap.

Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen nemen wij de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. We maken bewuste keuzes om een verantwoorde balans te bereiken tussen de ecologische kwaliteit van het leefmilieu, het welzijn van mensen binnen en buiten de onderneming en het economisch rendement. PK Benelux wil zich daarbij richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, milieu en maatschappij. Nu en in de toekomst.

In 1985 werd PK Benelux opgericht. PK is met 50 medewerkers op het hoofdkantoor in Uden, een sterke en toonaangevende organisatie met continue groei in innovatieve en vooruitstrevende producten.

 


Peters Krizman

PK Benelux is onderdeel van Peters Krizman. Deze organisatie richt zich uitsluitend op OTC medische hulpmiddelen. Dit zijn zelfzorgmiddelen die zonder recept te verkrijgen zijn in drogisterijen, apotheken, supermarkten, groothandels en op webshops, en geschikt zijn voor mass market. De exportactiviteiten worden ondersteund door de in Uden gevestigde sales afdeling. Van hieruit worden meer dan 30 landen, met focus op de EU en MENA, beleverd voor zowel eigen merken als private label.Lucovitaal wordt gemaakt en vermarkt door PK Benelux BV. Een succesvol bedrijf en nog steeds een sterk groeiend bedrijf mede dankzij de organisatie, teamwork, vakkundigheid en de passie van de Lucovitaal medewerkers. Wat is er mooier dan het meest krachtige product te verkopen voor de laagste prijs? 

Lucovitaal Brandstore

Heb jij onze Lucovitaal Brandstore al ontdekt? Bezoek de Lucovitaal Brandstore in Winkelcentrum Woensel XL in Woensel, Eindhoven.
Onze Lucovitaal specialisten adviseren je graag over de verschillende Lucovitaal producten.

De Lucovitaal winkel is te vinden op het volgende adres:

Winkelcentrum Woensel XL 287
5625 AG Eindhoven

 

WCW

Lucovitaal producten zijn ook verkrijgbaar bij bijna alle drogisterijen en reform- en gezondheidswinkels in Nederland, zoals o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, Dio en Holland & Barrett (de Tuinen).

^ Top
Subscribe & get $5 discount!
get the first offers and events from our store
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.