Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping

Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan 120

120 capsules
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
27,95

LET OP: Bestel 2 verpakkingen wanneer je gebruik wil maken van de 2e voor 1,00 euro actie. De korting wordt dan in het winkelmandje verrekend.
Deze Magnesium van Lucovitaal® bevat, naast 400 mg magnesium per capsule, Tryptofaan en vitamine B6. Dit maakt deze capsules perfect voor mensen met een lusteloos en vermoeid gevoel.

  • Goed voor de werking van de spieren
  • Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
  • Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen
Deze Magnesium van Lucovitaal® bevat, naast 400 mg magnesium per capsule, Tryptofaan en vitamine B6. Dit is goed voor de werking van de spieren en helpt vermoeidheid verminderen.

Magnesium 400 met vitamine B6 en L-Tryptofaan van Lucovitaal® is een handige one-a-day formule en is goed voor de werking van spieren. Het heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen.

Deze formule bevat 400 mg elementaire magnesium per capsule. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en bij de botaanmaak. Tevens heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.

L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als ‘feel-good’ stofje voor je hersenen.

Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde en komt niet in zijn vrije vorm in de natuur voor. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden.EAN code: 8713713022086
Magnesium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Talk), Varkens- en Rundergelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.

Samenstelling Hoeveelheid %ADH
Elementaire Magnesium 400 mg 107 %ADH
L-Tryptofaan 25 mg * %ADH
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI) 2 mg 143 %ADH
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
Eenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Klantenbeoordelingen

1 product(en)

per pagina
dhr - Beoordeling door Dennis
Kwaliteit
Prijs
echt snel resultaat, dank jullie ! (Geplaatst op 05-04-2017)

1 product(en)

per pagina

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan 120

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Andere kochten ook
Ontvang de laatste aanbiedingen, kortingsvouchers en nieuwtjes via onze nieuwsbrief! Meld je aan en ontvang een kortingscode t.w.v.
Kortingscode:
Laden...