Hoogwaardige monoflorale Manuka honing uit Nieuw-Zeeland. Deze Manuka honing is MGO-gecertificeerd en getest door onafhankelijke laboratoria en bevat minstens 240 mg methylglyoxal per kilogram honing.
- Manuka 240 MGO Honing
- Hoogwaardige monoflorale Manuka honing uit Nieuw-Zeeland
- MGO-gecertificeerd
Beschrijving
Hoogwaardige monoflorale Manuka honing uit Nieuw-Zeeland. Deze Manuka honing is MGO-gecertificeerd en getest door onafhankelijke laboratoria en bevat minstens 240 mg methylglyoxal per kilogram honing. De MGO (methylglyoxal) waarde van Manuka honing wordt afgeleid van de hoeveelheid dihydroxyacetone (DHA) die op natuurlijk wijze voorkomt in de nectar van de Manukastruik. De Manukastruik is een bijzondere plant die bijna uitsluitend in Nieuw-Zeeland groeit.
V1.1
Aanvullende informatie:
- Bedrijfsnaam: P.K. Benelux B.V.
- E-mailadres: klantenservice@lucovitaal.nl
- Adres: Vluchtoord 17, 5406XP Uden
EAN code: 8713713090214
Samenstelling & Ingrediënten
100% pure Manuka honing uit Nieuw-Zeeland.
Voedingswaarde | Per 100 gr | Per portie (4 g) |
Energetische waarde (kJ/Kcal) | 1340 KJ/320kcal | 54 kJ/13kcal |
Vetten | <1.0g | <1.0g |
- Waarvan verzadigd | <1.0g | <1.0g |
Koolhydraten | 79.6 g | 3.2 g |
- waarvan suikers | 78.1g | 3.1 g |
Vezels | 0.0 g | 0.0 g |
Eiwitten | <1.0 g | <1.0 g |
Zout | 12 mg | 1.2 mg |
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
Gebruiksaanwijzing
Neem één theelepel per dag. De honing is geschikt om te vermengen of puur in te nemen. Ook heerlijk op de huid, bijvoorbeeld als masker.
Natuurlijk kristallisatie kan voorkomen. Doe de honing dan een paar seconden in de magnetron of in een pan met lauwwarm water. Let op dat de honing niet te warm wordt, hierdoor kunnen waardevolle enzymen verloren gaan.
Waarschuwingen
Op een koele, droge plaats en buiten het bereik van direct zonlicht bewaren. Niet geschikt voor zuigelingen jonger dan 12 maanden.
Natuurlijk kristallisatie kan voorkomen. Doe de honing dan een paar seconden in de magnetron of in een pan met lauwwarm water. Let op dat de honing niet te warm wordt, hierdoor kunnen waardevolle enzymen verloren gaan.