Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Prikkelbare Darm Syndroom
30 capsules
  • Koop 3 producten voor € 20,50 per stuk en bespaar 10%.
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
22,77
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en darmen en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom).
  • Verlicht symptomen van PDS zoals opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping
  • Werkt verzachtend tegen buikpijn
  • Normaliseert de darmwerking en voorkomt daarmee verstopping
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom), waaronder een opgeblazen gevoel, uitgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping.

Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® normaliseert de darmwerking en vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

Tot op heden bestaat er geen genezing voor PDS. Prikkelbare Darm Syndroom capsules verlichten de symptomen van deze aandoening.
EAN code: 8713713063935
Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50%, Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Prikkelbare Darm Syndroom capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is driemaal daags 2 capsules gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet in het geheel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).

Gebruiksduur: Gebruik de Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. De behandeling kan na 4 dagen worden hervat.

Hoe werkt het? De werkzame stoffen zijn een natuurlijke mineraalklei (magnesium-aluminiumsilicaat) en simethicone. Deze worden niet door het darmkanaal opgenomen. De natuurlijke mineraal klei absorbeert gifstoffen, bacteriën en het rotavirus en voorkomt daardoor dat deze zich aan de darmvliezen hechten. Simethicone zorgt dat gasbellen in maag en darmen eenvoudiger samensmelten, waardoor het gas makkelijker kan worden afgevoerd.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Waarschuwingen
• Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen;
• Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen;
• Buiten bereik van kinderen bewaren;
• Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
prima - Beoordeling door paul
Prijs
Kwaliteit
snel en goed product (Geplaatst op 05-12-2018)
Prima - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Nu ik niet meer hoef te stoppen bevallen de capsules nog beter omdat er geen terugval is. Hopelijk gaat de prijs nog wat meer naar beneden, want het is een heel bedrag voor 10 dagen 3 x 1 capsule, terwijl er 3 x 2 wordt geadviseerd. (Geplaatst op 10-11-2018)
Boven verwachting - Beoordeling door Erika
Kwaliteit
Prijs
Ik had het potje al een tijdje liggen, maar nog niet geprobeerd, omdat ik er weinig fiducie in had, maar het overtreft alle verwachtingen. Mijn leven wordt niet meer beheerst door mijn buik. (Geplaatst op 31-10-2018)
Prima! - Beoordeling door Nancy
Kwaliteit
Prijs
Ik had veel last van een opgeblazen gevoel; dit is volledig weg als ik de tabletten inneem tijdens/na mijn maaltijd. (Geplaatst op 12-10-2018)
vraagje - Beoordeling door M.J.
Prijs
Kwaliteit
Capsules werken uitstekend. Vraagje? Waarom 4 dagen stoppen, waardoor alle ellende weer van voren af aan begint en de darmen gelijk weer ontregeld zijn. Daarna duurde het twee dagen extra om weer profijt te hebben.

-------------------
Reactie Lucovitaal: Bedankt voor je beoordeling! Het kan geen kwaad de capsules te blijven gebruiken, zeker als de klachten anders direct terugkomen. Vaak om gewenning te voorkomen wordt er vermeld even een pauze van een paar dagen in te lassen. (Geplaatst op 03-10-2018)
Werkt goed! Echter waarom ineens 3x2? - Beoordeling door Wendy Bolmers
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik de pillen nu een tijdje. Een stuk minder last van mijn darmen. Ik ben er blij mee en het geeft me de rust en vertrouwen waar ik naar op zoek was.
Echter wil ik graag vragen waarom je ineens van 3x 1 capsule, nu 3x 2 capsules moet innemen. Het is al duur, maar door met één potje maar vijf dagen te kunnen doen is het echt enorm duur!!

---------------
Reactie Lucovitaal:
Bedankt voor je beoordeling. De aanbevolen dosis is driemaal daags twee capsules gedurende 2-4 weken. Helaas was dit (driemaal daags 1 capsule) een drukfout op de verpakking. Echter, de samenstelling is niet veranderd en als je baat hebt bij het gebruik van driemaal daags 1 capsule, raden we aan hiermee door te gaan. (Geplaatst op 27-09-2018)
Geweldige pillen - Beoordeling door Sonja
Prijs
Kwaliteit
Gebruik het nog niet zo lang ,maar tot nu toe goede resultaat (Geplaatst op 27-09-2018)
Geweldige pillen - Beoordeling door Sonja
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik de pillen al jaren ,zijn gewoon heel goed (Geplaatst op 10-09-2018)
Wonder - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Ondanks de prijs toch geprobeerd. Merkte vanaf de eerste dag verbetering. Geen 3 uur durende poepsessies meer en een normaler ontlasting vorm. Ook alle krampen zijn praktisch verdwenen. Dit alles is met reguliere geneesmiddelen nog nooit bereikt.
Ik gebruik 3xdaags 1 capsule. Hoop dat in de toekomst de prijs wat naar beneden gaat want het is een behoorlijk bedrag voor een maand. Ga nog wel door met slikken. (Geplaatst op 09-09-2018)
Beste middel tot nu toe - Beoordeling door linda pluk
Prijs
Kwaliteit
Dit met middel neemt een groot deel van mijn pds klachten weg,zoals opgeblazen en zeer pijnlijke buik en het geeft een wat normalere stoelgang (Geplaatst op 22-08-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Prikkelbare Darm Syndroom

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...