Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Prikkelbare Darm Syndroom
30 capsules
  • Koop 3 producten voor € 20,50 per stuk en bespaar 10%.
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
22,77
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en darmen en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom).
  • Verlicht symptomen van PDS zoals opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping
  • Werkt verzachtend tegen buikpijn
  • Normaliseert de darmwerking en voorkomt daarmee verstopping
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom), waaronder een opgeblazen gevoel, uitgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping.

Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® normaliseert de darmwerking en vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

Tot op heden bestaat er geen genezing voor PDS. Prikkelbare Darm Syndroom capsules verlichten de symptomen van deze aandoening.
EAN code: 8713713063935
Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50%, Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Prikkelbare Darm Syndroom capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is driemaal daags 2 capsules gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet in het geheel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).

Gebruiksduur: Gebruik de Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. De behandeling kan na 4 dagen worden hervat.

Hoe werkt het? De werkzame stoffen zijn een natuurlijke mineraalklei (magnesium-aluminiumsilicaat) en simethicone. Deze worden niet door het darmkanaal opgenomen. De natuurlijke mineraal klei absorbeert gifstoffen, bacteriën en het rotavirus en voorkomt daardoor dat deze zich aan de darmvliezen hechten. Simethicone zorgt dat gasbellen in maag en darmen eenvoudiger samensmelten, waardoor het gas makkelijker kan worden afgevoerd.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Waarschuwingen
• Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen;
• Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen;
• Buiten bereik van kinderen bewaren;
• Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12.

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
nog steeds prima - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Was een weekje gestopt, maar de klachten kwamen direct weer terug. Dus opnieuw aan het gebruiken . Geeft rust aan de darmen (Geplaatst op 10-05-2019)
wat een goed product! - Beoordeling door Carol
Kwaliteit
Prijs
Kan je de capsule op een andere manier innemen? de inhoud.
Ik heb er veel baat bij en wil mijn dochter deze laten nemen maar zij heeft moeite met meds slikken.

Ik had na 1 kuur voldoende resultaat en slik ze niet meer, darmen lijken gereset.
echt een aanrader!
------------------------

Reactie Lucovitaal: Bedankt voor je bericht. De capsules dienen in zijn geheel ingenomen te worden. De ingrediënten dienen de darmen te bereiken zodat alle bestanddelen aan het lichaam worden afgegeven. De curcumine is ingekapseld in eicellen waardoor dit het maagzuur overleefd.Vertrouwende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
(Geplaatst op 11-02-2019)
Top produkt - Beoordeling door Dirk
Kwaliteit
Prijs
Heb dit produkt voor de eerste keer besteld en al gebruikt, en dit is veel beter dan de produkten die ze in de apotheker meegeven. Bij het produkt van lucovitaal heb ik geen bijwerkingen, bij die van de apotheker wel.
De prijs is vergelijkbaar het is allebei niet goedkoop, maar wat wil je als je een topprodukt,koopt zonder bijwerkingen. (Geplaatst op 22-12-2018)
helpt nog steeds - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Ben nog steeds blij met deze capsules. Slik 2 á 3 x per dag 1 dat helpt genoeg en houdt de prijs nog enigszins binnen de perken met aanbiedingen. (Geplaatst op 14-12-2018)
prima - Beoordeling door paul
Prijs
Kwaliteit
snel en goed product (Geplaatst op 05-12-2018)
Prima - Beoordeling door M.J.
Kwaliteit
Prijs
Nu ik niet meer hoef te stoppen bevallen de capsules nog beter omdat er geen terugval is. Hopelijk gaat de prijs nog wat meer naar beneden, want het is een heel bedrag voor 10 dagen 3 x 1 capsule, terwijl er 3 x 2 wordt geadviseerd. (Geplaatst op 10-11-2018)
Boven verwachting - Beoordeling door Erika
Kwaliteit
Prijs
Ik had het potje al een tijdje liggen, maar nog niet geprobeerd, omdat ik er weinig fiducie in had, maar het overtreft alle verwachtingen. Mijn leven wordt niet meer beheerst door mijn buik. (Geplaatst op 31-10-2018)
Prima! - Beoordeling door Nancy
Kwaliteit
Prijs
Ik had veel last van een opgeblazen gevoel; dit is volledig weg als ik de tabletten inneem tijdens/na mijn maaltijd. (Geplaatst op 12-10-2018)
vraagje - Beoordeling door M.J.
Prijs
Kwaliteit
Capsules werken uitstekend. Vraagje? Waarom 4 dagen stoppen, waardoor alle ellende weer van voren af aan begint en de darmen gelijk weer ontregeld zijn. Daarna duurde het twee dagen extra om weer profijt te hebben.

-------------------
Reactie Lucovitaal: Bedankt voor je beoordeling! Het kan geen kwaad de capsules te blijven gebruiken, zeker als de klachten anders direct terugkomen. Vaak om gewenning te voorkomen wordt er vermeld even een pauze van een paar dagen in te lassen. (Geplaatst op 03-10-2018)
Werkt goed! Echter waarom ineens 3x2? - Beoordeling door Wendy Bolmers
Kwaliteit
Prijs
Ik gebruik de pillen nu een tijdje. Een stuk minder last van mijn darmen. Ik ben er blij mee en het geeft me de rust en vertrouwen waar ik naar op zoek was.
Echter wil ik graag vragen waarom je ineens van 3x 1 capsule, nu 3x 2 capsules moet innemen. Het is al duur, maar door met één potje maar vijf dagen te kunnen doen is het echt enorm duur!!

---------------
Reactie Lucovitaal:
Bedankt voor je beoordeling. De aanbevolen dosis is driemaal daags twee capsules gedurende 2-4 weken. Helaas was dit (driemaal daags 1 capsule) een drukfout op de verpakking. Echter, de samenstelling is niet veranderd en als je baat hebt bij het gebruik van driemaal daags 1 capsule, raden we aan hiermee door te gaan. (Geplaatst op 27-09-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Prikkelbare Darm Syndroom

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Lucovitaal Krachtig & Goedkoop
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...