Wereldwijde bezorgingWorldwide shipping
Prikkelbare Darm Syndroom
30 capsules
  • Koop 3 producten voor € 20,50 per stuk en bespaar 10%.
Spaarpunten Je ontvangt 25 punten voor het schrijven van een beoordeling.
22,77
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en darmen en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom).
  • Verlicht symptomen van PDS zoals opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping
  • Werkt verzachtend tegen buikpijn
  • Normaliseert de darmwerking en voorkomt daarmee verstopping
De gratis verpakking wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.
Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij patiënten met PDS (prikkelbare darm syndroom), waaronder een opgeblazen gevoel, uitgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping.

Prikkelbare Darm Syndroom van Lucovitaal® normaliseert de darmwerking en vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

Tot op heden bestaat er geen genezing voor PDS. Prikkelbare Darm Syndroom capsules verlichten de symptomen van deze aandoening.




EAN code: 8713713063935
Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50%, Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Prikkelbare Darm Syndroom capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is driemaal daags 2 capsules gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet in het geheel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).

Gebruiksduur: Gebruik de Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. De behandeling kan na 4 dagen worden hervat.

Hoe werkt het? De werkzame stoffen zijn een natuurlijke mineraalklei (magnesium-aluminiumsilicaat) en simethicone. Deze worden niet door het darmkanaal opgenomen. De natuurlijke mineraal klei absorbeert gifstoffen, bacteriën en het rotavirus en voorkomt daardoor dat deze zich aan de darmvliezen hechten. Simethicone zorgt dat gasbellen in maag en darmen eenvoudiger samensmelten, waardoor het gas makkelijker kan worden afgevoerd.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Waarschuwingen
• Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen;
• Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen;
• Buiten bereik van kinderen bewaren;
• Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12.

Klantenbeoordelingen

9 beoordeling(en)

per pagina
Boven alle verwachting - Beoordeling door Bart
Kwaliteit
Prijs
Ik heb al 10 jaar last van PSD en de laatste jaren is het flink erger geworden. Vroeger was het een stukje van mijn leven maar de laatste jaren beheerst het mijn leven. Reguliere medicatie werkt niet meer zoals voordien en het was behelpen met pijnstillers en dubbele dosissen probiotica. In een impulsaankoop kocht ik dit bij een lokale kruidenier maar het bleef een tijdje in de kast staan. Vorige week besloot ik het toch maar te proberen. Ik ben zelf nogal een nuchter iemand en gaf het niet veel kans op slagen maar dit overtrof mijn stoutste verwachtingen. Vanaf de 2de dag was er een aanzienlijke verbetering. Hevige krampen waren verdwenen, die baksteen in mijn darmen was weg, ik was veel minder opgeblazen, geen diaree meer en veel minder last van winderigheid. Hopelijk blijft deze werking behouden op langere termijn. Alleen jammer van de prijs, die zit niet mee ... Men zou er bijna opnieuw krampen van krijgen ... (Geplaatst op 29-05-2018)
Heel tevreden - Beoordeling door Marieke
Prijs
Kwaliteit
Af en toe perodes met hevige pijn. Zeker in vakanties. Ben vorige weeek begonnen met drie pillen per dag. Helpt heel goed.
Ben blij dat ik dit probeerde.
Vraag me af waarom je na 28 dagen moet stoppen en na 4 dagen weer kan beginnen??

--------------------
Reactie Lucovitaal:
U kunt het beste na 28 dagen een rustpauze inlassen om gewenning aan het product te voorkomen. De werking zal dan optimaal blijven. (Geplaatst op 26-04-2018)
Beste middel tegen darmgassen!! - Beoordeling door Rian
Kwaliteit
Prijs
Al 13 jaar heb ik extreem veel last van pds, het grootste probleem was altijd de lucht in mijn darmen. Ik heb van verschillende huisartsen pilletjes geprobeerd, ben bij verschillende osteopaten / homeopaten enz geweest en niets hielp! Alleen mijn beurs die leger en leger werd. Deze pilletjes uiteindelijk toch maar geprobeerd en de lucht is meteen vanaf dag 1 aanzienlijk minder geworden! Als de lucht voorheen een 10 was is daar nou nog maar een 1 of 2 van over na deze een week 3x per dag genomen te hebben! Ik heb meteen een hele voorraad ingeslagen! Ben in al die jaren nog niets tegengekomen wat zo goed hielp als deze pilletjes dus ik ben SUPER TEVREDEN. (Geplaatst op 21-02-2018)
succesvol probeersel - Beoordeling door Mie Hendrix
Kwaliteit
Prijs
de capsules zijn vrij groot om door te slikken, dat is het enige nadeel, het resultaat is verbluffend..na 2 dagen 2 capsules slikken
is er merkbare verbetering van darmgassen en krampen! Ik onderhoud de kuur met één enkele inname per dag! (Geplaatst op 18-02-2018)
Prikkelbare darm - Beoordeling door Christa
Kwaliteit
Prijs
Gebruik het nu een maand en heb wel het gevoel dat het werkt (Geplaatst op 15-02-2018)
Een fijn product - Beoordeling door Lilian
Kwaliteit
Prijs
Mijn man heeft heel veel last van prikkelbare darm syndroom!
Hij gebruikt nog maar pas dit product en heeft al minder last van zijn buik.
(Geplaatst op 03-02-2018)
Werkt goed maar wel duur - Beoordeling door Heleen
Prijs
Kwaliteit
Omdat de prijs zo hoog is heb ik niet 3x daags een capsule genomen. Dan zou de pot met 10 dgn leeg zijn. Ondanks de lagere dosering heb ik er zeker baat bij. (Geplaatst op 18-12-2017)
prikelbare darm syndroom - Beoordeling door jean pierre
Prijs
Kwaliteit
vroeger had ik steeds af te rekenen met krampen en diaree , sind ik dit product neem ben ik tot nu toe gespaard gebleven van deze vervelende pijnen ed.
(Geplaatst op 02-12-2017)
Werkt goed - Beoordeling door Lidy
Kwaliteit
Prijs
Sinds een paar jaar heb ik minder leuke vakanties omdat ik altijd kramp, pijn in mn darmen had. Opgeblazen gevoel en ga zo maar door. Ik kwam dit product tegen en ben het gaan lezen. Alle symptomen die deze capsules bestrijden heb ik last van. Zelf ben ik geen fan van de dokter dus ik weet niet of ik het prikkelbare darmsyndroom heb. Maar na het gebruiken van de capsules heb ik een leuke vakantie met veeel minder pijn. Echt geweldig!! (Geplaatst op 25-07-2017)

9 beoordeling(en)

per pagina

Schrijf je eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Prikkelbare Darm Syndroom

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Punten sparen? Voor het schrijven van een beoordeling ontvang je spaarpunten, hiervoor dien je ingelogd te zijn. Log in of maak een account aan. Natuurlijk kun je ook als gast een beoordeling achter laten.
Andere kochten ook
Exclusieve aanbiedingen in je mailbox.
Krijg toegang tot exclusieve VIP sales, dagdeals, shopping nights & nieuwtjes en ontvang een kortingscode t.w.v. 5.00 euro!
Kortingscode:
Laden...